Jović: Uz puni angažman do bodova
Jovića ima problema sa lijevim bokom

Zrinjski danas u Istočnom Sarajevu

Jović: Uz puni angažman do bodova

M. Maksimović

Nakon dva domaća dvoboja, fudbaleri Zrinjskog danas stižu u Istočno sarajevo, na noge Slaviji
koja je sa šest bodova u dva susreta ugodno iznenadila ovog proljeća. Iako je tradicija u međusobnim duelima na strani Zrinjskog, mostarski sastav u posljednja tri dvoboja Zrinjski je bez pobjede, ali i bez postignutog gola.

''Ekipu Slavije odlično poznajemo, posmatrao sam njihov dvoboj protiv Širokog Brijega i još jednom sam se uvjerio kako se radi o kvalitenoj ekipi. Svakako da je njihovo najveće pojačanje povratak Spalevića, jer osim što se radi o sjajnom napadaču, to je iskusan igrač koji je uvijek spreman razigrati jednog od svojih igrača. Pored činjenice da nam nedostaju Žižović i Žuržinov, u obzir treba uzeti činjenicu kako je teren u Istočnom Sarajevu poprilično loš, ali mislim da ćemo se brzo aklimatizirati jer smo u proteklom periodu trenirali na lošim terenima u Mostaru i okolini. Mi smo na startu proljeća ispustili tri boda protiv Zvijezde i na svakom gostovanju tražimo priliku da nadoknadimo te bodove i nadam se da uz pravi pristup i maksimalan angažman možemo do bodova u Istočnom Sarajevu'' mišljenja je Dragan Jović šef stručnog štaba Zrinjskog

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.