Kladite se na Ligu prvaka uz najveće kvote na svijetu

Ovako velike kvote nećete naći nigdje, samo u Mozzartu

Kladite se na Ligu prvaka uz najveće kvote na svijetu

E. Čaušević

Zakuvalo se u Ligi prvaka - pred dva posljednja kola u takmičenju po grupama malo je onih koji su definitivno obezbijedili plasman u osminu finala, a neka velika imena ozbiljno „vise“. To znači da će u naredne dvije runde biti mnogo takmičarskoj naboja i da je svaki meč važan!

A to je šansa i da se dobro zaradi. Pogotovo ako vam se pruži prilika da se kladite uz najveće kvote na svijetu. Baš takve nudi kladionica Mozzart.

Atalanta je u prošlom kolu šokirala Liverpool na Anfieldu i vratila se u trku za osminu finala. Kako će se večeras sastati šampion Engleske i Ajax, Atalanta ima zicer da pobjedom kod kuće protiv Midtjilanda pred posljednje kolo izbije na jedno od prva dva mjesta.

Danski predstavnik ima nula bodova i gol-razliku 2:11, pa treba da se dogodi prava senzacija da ne dođe kec. A kvota na keca je u Mozzartu najveća na svijetu! Naime, nigdje nećete pronaći da pobjeda domaćina na ovom meču „plaća“ više od 1,26*.

Real Madrid je mnogo kiksirao ove sezone i još nije obezbijedio prolaz dalje. Zato večeras (18.55) mora da pobijedi na gostovanju Shakhtaru, a osim toga što bi za Kraljeve bila katastrofa da ne prođu grupu, imaju još jedan ogroman motiv.

Naime, ukrajinski predstavnik pobijedio ih je u prvom kolu sa 3:2 usred Madrida i nanio im veliku štetu, pa sada Real mora da vrati taj dug. Kvota na dvojku u Mozzartu najveća je na svijetu i iznosi 1,60*.

I to nije sve: Mozzart daje danas još jednu najveću kvotu na svijetu: pobjeda Salzburga nad Lokomotivom u Moskvi nosi kvotu 1,72* . Austrijski predstavnik loše stoji na tabeli, ali je kvalitetniji od Rusa i ima ambiciju da na proljeće igra u Ligi Evrope, pošto je nerealno da stigne Atletiko Madrid na drugom mjestu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mnogi „vide“ dvojku u Moskvi, a ako ste vi među njima, odigrajte je u Mozzartu jer nigdje na planeti nećete naći ovoliku kvotu!

* kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti