Može li se vratiti izgubljeno povjerenje?

Kome smeta "Kutak za sporni trenutak"?

18

Komentari (18)

mido1921
Smeta Vici, Tegeltiji, Mirviću, Husiću i Bevandi. Ovi što nemaju pare (Velež, Sloga, Zvijezda, Igman, Željo, Posušje, Široki, Tuzla,GOŠK) mogu samo da kukaju.
Ecosport
Smeta Vicinim jaranskim klubovima, a to su Svinjski, Njanjajevo i ŽeljezniČmar.
vedin
Smeta ovim gadovima što plaćaju sudije!
siroki1991
Bravo za clanak, samo vrsite pristisak!
plemic
čim se dogovore nacionalističke stranke ide "oko sokolovo" na javnom servisu.
Wiener
nismo zasluzili pobjedu protiv Veleza.. meni inace najdraze ekipe poslije mog Sarajeva.. ali to je fudbal ..****ga mora se i nama nekad negdje vratiti za sve one silne stative i precke.. proslo prvenstvo smo autogolom na slican nacin izgubili nezasluzeno od Veleza !! mene brine da su igraci nespremni za cijelu utaknicu ..sta su trenirali i radili sijelo ljeto realno ovaj koncetrat kvalitete koje ima Sarajevo mora mnogo bolje..a ne da strepimo svaku tekmu da sudija svira kraj..
starmac
Ja vam odgovorno tvrdim da će u narednom kolu kada KLAUN bude u Mostaru kod Veleža biti lakrdija od suđenja.Što zbog lani i natezanje gola u mrežu sa golmanom što zbog nesviranop penala na Koševu!UPAMTITE TO!
PoliziaMerda1981
Ovaj mirvah je neki bolesni škutor nema ovaj mazlum veze sa Sarajevom. Kako utičemo na ove seljake iz Pologa da se ovim moraju služiti hahahaha inače novinaru svaka čast za text
limvotemirvah
Ne kontam sto si mi se naklatio na kosti toliko @Mostarac94? Botina sam jer kazem realno da vam je trebao biti sviran penal? Pa valjda bih da sam botina opravdavao ovo...
SonPen1946
Nk zeljescar like this.
limvotemirvah
Smeta Vici, najjednostavniji odgovor. A i klubovi su licemjerni dosta. Eto prvi Velez. Kad kod ih zakinu, izdaju saopstenje. Sinoc im cist penal nije sviran (kazem kao pitar, realno) - nigdje obavjestenja. Ja znam da su oni nasa filijala pa ne smiju, ali onda nemoj nikako izdavati saopstenja, jer tako gubis sav kredibilitet.
opetprvak46
Jos jedan lazni profil koji se predstavlja kao navijac Sarajeva...
limvotemirvah
Sta je ovdje laz? Mi smo bolji bili i u prvih 30 minuta smo trebali dati tri gola. Ja realno kazem da je nas igrac pogodjen u ruku jer je tako bilo. Ne kazem da s namjerom nije svirao, mozda nije vidio dobro, samo kazem kako je bilo.
Mostarac94
@opetprvak46 ma ovo ti je botina ko i ovaj sonpen, škutor neki sto glumi navijaca Sa
Velezmostar32
Ne prosipaj se pronadji svoj zivot kani se tastature kakve filijale kakva saopstenja. Znamo da si tokmak al ne pravi se jos veci pakas. Ti si neki balavac sa sirokog pa ne znas sta pises da bi malo lajkova skupio
limvotemirvah
Dobro eto, reci mi onda, gdje je saopstenje? Svi su klubovi licemjerni, realno, osim Sarajeva.
rabodimis
Ja stvarno ne znam kako te nije stid ovakve gluposti pisat.. Po tvojoj glupoj logici mi smo filijala borca, oni nas pokradu a mi nista ne smijemo rec, cak ne damo ni to nako "obavjestenje".. Znas li ti uopste sta znaci rijec "filijala" ?? Kojom jbenom logikom u zadnjih 15 utakmica mi imamo 3 ili 4 pobjede ako su oni nasa filijala ?? Da nismo mi njihova ?? Koga vise boli k*rac za ta naka saopstenja ili obavjestenja ? Poslije tih 30 minuta i oni su nama tri gola mogli dat, hladno.. Kako bolan oni mogu izgubit kredibilitet ako su osteceni ? Valjda bi trebalo da ga gube oni koji su postavili sudiju, sam sudija, njegovi pomocnici.. De brate skoncetrisi se malo..
limvotemirvah
@rabodimis, meni to nije uvreda. Meni je Velez drag klub. Drago mi je sto sa vama imamo saradnju, sto vam saljemo igrace na posudbu, sto su navijacke grupe u dobrim odnosima... ako ti smeta filijala, ok, necu koristiti tu rijec. Ali ovo su cinjenice sto sam naveo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti