Kovačević ponovo sačuvao mrežu, pa "očistio kopačke" drugom junaku Rakowa

Poljska

Kovačević ponovo sačuvao mrežu, pa "očistio kopačke" drugom junaku Rakowa

Edmir Škorić

Rakow je u subotu gostovao ekipi Radomiak Radom u meču 21. kola poljske Ekstraklase i slavio je s 1:0.

Jedini gol postignut je već u prvoj minuti. Papanikolaou je zabio za, ispostavit će se, nova tri boda sjajnog Rakowa.

Ovaj tim igra fantastično i na samo četiri boda je od ldiera Lecha. Rakow je u seriji od tri pobjede, a u sva ta tri meča nije primio pogodak.

Vladan Kovačević, bivši golman Sarajeva, naprosto je zaključao svoja vrata, ponovo je bio sjajan, sačuvavši mrežu netaknutom.

Nakon nove pobjede, raspoloženi Kovačević je "čistio kopačke" strijelcu jedinog gola. Rakow je podijelio taj snimak, a na njemu se može jasno vidjeti veliko zadovoljstvo na licu Kovačevića.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Nekadašnji čuvar mreže bordo tima je čak 12 puta ove sezone sačuvao mrežu, a njegov tim u narednom kolu dočekuje ekipu Gornika i pokušat će ostati u trci za titulu.

Top Komentari

amza
I dalje Piric zlatna rezerva i njegov kapara menadžer imaju prednost ispred ovog zlatnog i jako dobrog golmana.sramota saveza
6 0
Shaba
Kova majstore, sretno ti bilo da odes u veci klub i da budes jos bolji nego sto si sad. Ti si buducnost i evropskog klupkog fudbala a i naseg reprezentativnog. Momak hobotnica. Puno uspjeha majstore.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi