Kroos o najbolnijem porazu u karijeri: "Nikad se nisam osjećao nemoćnijim..."

Sjajni veznjak Reala

Kroos o najbolnijem porazu u karijeri: "Nikad se nisam osjećao nemoćnijim..."

A. Čaušević

Toni Kroos iza sebe ima vrhunsku karijeru sa pregršt uspjeha kako u dresu Bayerna tako i Real Madrida, ali i reprezentacije Njemačke s kojom je bio prvak svijeta 2014. godine.

Upravo je s Njemačkom prošle sedmice Kroos doživio i najbolniji poraz u karijeri kada je Elf izgubio od Španije sa nestvarnih 6:0.

"Ako pogledam kroz karijeru, gorak poraz je bio finale Lige prvaka iz 2012. godine protiv Chelseaja, ali nikad se nisam osjećao nemoćnijim kao protiv Španije", kazao je Nijemac.

"Neke stvari smo radili stvarno loše i trebamo analzirati šta je bilo loše. Tri mjeseca ranije igrali smo protiv skoro istog tima Španije i bilo je 1:1."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Sada slijedi duga pauza bez utakmica reprezentacije što je iritirajuće, ali to trebamo vidjeti kao priliku da se popravimo što smo već pokazali da možemo", rekao je Kroos.

Fudbaler Reala je dodao da ga timski saigrači nisu zezali zbog visokog poraza već da su uglavnom svi bili iznenađeni.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi