Mbappe stigao tamo gdje su ga svi očekivali
Foto - FFF

Dok čeka rasplet situacije

Mbappe stigao tamo gdje su ga svi očekivali

Midhat Šljivak

Saga o transferu Kyliana Mbappea iz PSG-a u Real Madrid nastavljena je i prethodnih dana.

Navijači Kraljeva iz Madrida nestrpljivo očekuju informacije o potencijalnom dolasku francuske zvijezde za koju je Real ponudio nevjerovatnih 200 miliona eura.

Dok se čeka rasplet oko svoje budućnosti Mbappe je stigao tamo gdje su ga svi očekivali - u kamp reprezentacije Francuske.

Trikolori u srijedu igraju meč kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine u Strasbourgu, a upravo će Mbappe biti najveća opasnost za Zmajeve.

Mbappeova sudbina bit će poznata do sutra u ponoć i sjajni napadač će potpuno moći da se koncentriše na meč sa selekcijom BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nakon duela sa Bosnom i Hercegovinom aktuelnim prvacima svijeta slijedi i domaći duel sa selekcijom Finske u Lyonu.

Kladite se na meč Francuska - BiH. Apsolutni favorit u ovom meču je Francuska. Mozzart vam nudi sjajnu kvotu na BiH, a prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi