La Gazzetta dello Sport: Sastanak čelnika Intera i Rome oko Edina Džeke izgledao kao "hladni rat"

Dijamantu je sigurno najgore

La Gazzetta dello Sport: Sastanak čelnika Intera i Rome oko Edina Džeke izgledao kao "hladni rat"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome jučer su počeli pripreme za novu sezonu, a na ljekarskim pregledima pojavio se i bh. napadač Edin Džeko.

Džeko se već nekoliko sedmica povezuje s prelaskom u Inter i mnogi su očekivali da će ovaj transfer biti završen prije početka priprema, ali se to nije desilo.

Bh. napadač došao je jučer na ljekarske preglede, ali nije bio raspoložen za priču s novinarima i fotografisanje s navijačima. Jasno je da i Džeko želi što prije da se sve to završi kako bi se fokusirao na pripreme.

Gazzetta dello Sport objavila je jutros da su čelni ljudi Rome i Intera jučer održali sastanak u Milanu, ali ponovo bez ikakvog napretka. Beppe Marrotta i Guido Fienga su pričali većinom o Džeki, ali pomaka nije bilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako prenose mediji na Apeninima sastanak je djelovao kao "hladni rat" odnosno nadmetanje čelnika Intera i Rome oko cijene za Džeku u kojoj se čini se itekako mimoilaze.

U Interu ne žele ništa rizikovati i raditi na silu, te su spremni da pregovori traju još neko vrijeme, dok u Romi ne odustaju od visoke cijene koju su postavili za Dijamanta. Gazzetta prenosi da je u ovom slučaju najgore Džeki jer se već sedmicama priča o njegovom odlasku u Inter.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Jebo vas Dzeko
0 3
Haroldinjo
Glupardino najaca liga na svijetu u košarci obrazuj se malo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi