Vojo Ubiparip srušio Novi Pazar, a Nenad Lalatović uz hit Stoje napravio "haos" u svlačionici

Znali su proslaviti pobjedu

Vojo Ubiparip srušio Novi Pazar, a Nenad Lalatović uz hit Stoje napravio "haos" u svlačionici

Esmer Oštraković

Fudbaleri Spartaka iz Subotice napravili su iznenađenje pobjedom protiv Novog Pazara, ali to je samo novi sjajno odrađen posao Nenada Lalatovića i njegovih fudbalera.

Otkako je preuzeo ovu ekipu Lalatović je na pet utakmica upisao tri pobjede i dva poraza, a jedan od njih je bio od Crvene zvezde.

Na teškom gostovanju u Novom Pazaru izabranici Nenada Lalatovića odigrali su jako dobru utakmicu i slavili su sa 1:0.

Utakmicu je pred sami kraj riješio bivši napadač Željezničara Vojo Ubiparip, a veliko slavlje nastalo je u svlačionici.

Koliko mu je bila važna ova pobjeda pokazuje i činjenica da se pridružio slavlju svojim igračima u svlačionici.

Pobjeda je proslavljena uz veliki hit Stoje "Nešto mi govori".

Oglasi

Poslije pobjede protiv Novog Pazara Lalatović je bio veoma jasan.

"Svelo se sve na duele i igru na dugu loptu. Taktički smo bili dobri i zaslužili smo taj jedan gol. Siguran sam da će Pazar igrati Evropu. Zadovoljan sam od 15 mogućih sa mnom je Spartak osvojio devet bodova", rekao je između ostalog Lalatović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nedavno smo razgovarali upravo sa Lalatovićem, a jedna od tema bilo je njegovo preuzimanje Spartaka.

"Spartak nije imao pobjedu dva mjeseca, odmah smo pobijedili. Danas imamo utakmicu protiv Radnika iz Surdulice, volio bih da debitujem pred navijačima Spartaka sa pobjedom. Dobro sam krenuo, pa ćemo vidjeti. Tu sam sada, ali volio bih da se vratim u Bosnu i Hercegovinu i da radim u nekom od klubova koje sam nabrojao. To mi je velika želja. Nisam neko ko žudi za Italijom, Engleskom, volim da radim u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Ukrajini. Ja volim da radim", rekao nam je tada Lalatović.

Top Komentari

magistar
Seljadija. Opštepoznato je da Lalat puca na klupu Želje.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi