Hladan tuš za Edina Džeku pred gostovanje u Rimu

Inter gostuje kod Lazija

Hladan tuš za Edina Džeku pred gostovanje u Rimu

Eldar Ganibegović

Inter je na sjajan način otvorio novu sezonu u Seriji A.

Utrku za Scudetto tim Simonea Inzaghija započeo je pobjedama u prva dva kola i to protiv Leccea (2:1) i Spezije (3:0), a u trećem kolu očekuje ih prvi veći protivnik, a to će biti Lazio.

Utakmica Lazio - Inter na programu je sutra na Olimpicu od 20:45, a iz Italije dan prije utakmice ne dolaze lijepe najave kada je u pitanju naš kapiten Edin Džeko.

Naime, ako se najave Italijana ispostave tačnim, Dijamant će ponovo, po treći put u sezoni, meč početi s klupe za rezervne igrače, a prednost ispred njega imat će Lautaro Martinez i Romelu Lukaku.

Moguća postava Intera: Handanović; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozović, Calhanoglu, Dimarco; Lukaku, Lautaro.

Moguća postava Lazija: Provedel; Lazzari, Patrick, Romagnoli, Marušić; Milinković-Savić, Cataldi, Vecino; Pedro, Immobile, Zaccagni.

Podsjetimo, u prva dva kola Edin Džeko je šansu dobijao u drugom poluvremenu, a u meču protiv Spezije upisao je asistenciju za 3:0 kada je gol postigao još jedan rezervista, Correa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dijamant je očigledno pao u drugi plan ove sezone nakon povratka Romelua Lukakua u klub, te bi ove sezone mnogo više prilike trebao dobijati s klupe nego od prve minute.

Također, vrijedi spomenuti i to da će Džeko ove sezone bez sumnje stići do brojke od 100 golova u Seriji A, s obzirom na to da je trenutno na cifri od 97. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Nije to hladan tuš, nego realnost.
8 0
Bavarac1312
Forma je prolazna, klasa vječna!
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi