26

Komentari (26)

Realno01
Kakvi novinari i kakvi kompleksasi.Niti ovo sto se desilo ima veze ni sa Ronaldo ni sa Realom ali eto kompleksasima je tako kako je
ubnt
Najveci svih vremena je Ronaldo 7. Ne brkajte teme sa pljuvanjem ovog hobita.
PitBull1921
Svarno ti je mišljenje za prkna, vidim svi ga podržavaju jhebo te taj 7...
Hoss
Ss.ba na nivou kurira i ostalih njasra, a takav su potencijal imali, ali...
ljoze_ono_na
zasto u naslovu ne pise da su “svi zgrozeni” i “niko ne moze da vjeruje” ?
Drakula
Dovedi ga vamo da ga ja popišam
Ecosport
Piša vam se on u usta evo već skoro 20 godina
vedin
Nevjerovatno kako se navijaci Reala pale na članak koji nema veze sa Realom. Dovoljno je prelistao ss.ba i pogledati komentare na objavama za Barcelonu i Messija i lako se može zaključiti da su navijača Reala na ovom portalu klasični idioti!
RZ88
Protiv ovog naslova mogu samo biti ljubitelji *****a iz Al nasra koji se neće nikada pomiriti sa im ***** nema titulu SP. Jedite se dug vam život.
user1624121158
Penaldo je projekat Fife i Uefe, sve mu je kupljeno i namešteno kao i Penal Madridu jer je Barsa imala Mesija koji je ipak bio u svemu bolji od projekta. Koliko je Penaldu poklonjeno Liga prvaka i zlatnih lopti, koliko su puta menjali kriterije samo da je on dobije... Prevara od igraca i od kluba
kurjak
@user1624121158 Ako zaista tako misliš onda si stvarno inteligentan.
user1624121158
Hvala na pohvali. Uz sve to Real je osnovao FIFU 1904 godine. A Ferguson je jednom rekao da tom Francovom klubu ne bi ni virus prodao. (Prije nego što će Ronaldo doći u Real)
ubnt
Ti si jedan teski psihijatrijski slucaj. Bukvo ne hvali te nego te sprda. Nevjerovatno je kako je potvrdjeno da je barca uplacivala novce sudijama, da ste krenuli sa ofanzivom imaginarnih optuzbi na racun Reala. Nikada, ali bas nikada necete biti ni blizu Reala. Pitaj Negreiru i Owreba bukvo.
Realno01
Sto se sa bolesnim ljudi a raspravljate
PitBull1921
Ubnte, kako ide Bayern Atletico, Juventus pa čak i Elče sa krađama, ha? Čuj potvrđeno da su potplaćivali sudije, hi jhebem li ti majku bhalijsko-bošnjačko-nepismenu...Kad je to optuženo, nešto sam ja to haman preskočio, ne vidim negdje da piše..
ubnt
Kujica pushtena s lanca laje. Kriminalci iz Katalonije kujice. Negreira.... hahahahahahahahahaha Kujice
Madridista
Dajte kakav trofej za malog akrapa. imal šta da mu se pokloni, za jarana pitam? Treba mu i evropsko pokloniti. Kad je bal nek je maskenbal.
Ecosport
Kako si jadan, dBd bio tako jadan do kraja života
user1620593935
Fanovi Penalda na aparatima kada su procitali naslov hahah
same
Najveci svih vremena ako se pita novinar sport sport ba koji usput ne zna sta znaci biti objektivan
Realno01
Šprdnja od portala
Mostarac94
Pa nigdje se Ronaldo ne spominje, cemu onda ovaj naslov
Ss.ba
Pa kompleksi nize vrijednosti ;)
PitBull1921
Hej moj Vrapčićaru, vidi se da iz Vrapčića, kako ti je mjesto okruženja seosko tako i nisi vidio bolji igrača od ovog sa brojem 7...Mislim ne mogu nazvati Ronaldom jer smatram samo jednog Ronalda, jbg, Nazaria
Mostarac94
Hajd sto lizete jaja nultrasima vec im jos i fore kupite hahahaha na niske grane pao zeljo a manijaci nikad jadniji nisu bili
kaliopi
Joj skandala ocm, pa vi niste normalni sviju mi…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.