Cijene ulaznica za debi Lionela Messija dostižu nestvarne cifre - Vrijedi li iko takvog novca?

Navijači poludjeli zbog dolaska Argentinca

Cijene ulaznica za debi Lionela Messija dostižu nestvarne cifre - Vrijedi li iko takvog novca?

Midhat Šljivak

Lionel Messi će u petak upisati prvi nastup za Inter Miami u duelu protiv meksičkog Cruz Azula, a karte za ovaj meč koji se igra u Fort Lauderdaleu dostižu nerealne cifre, te idu i do 110.000 dolara.

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena Lionel Messi u subotu je zvanično postao član Intera iz Miamija i tako je započela nova era u njegovoj karijeri.

Argentinski čarobnjak predstavljen je u velikom stilu, a u petak će po prvi put istrčati na teren kao član ovog kluba i to u duelu Liga kupa protiv meksičkog Cruz Azula.

Navijači Intera doslovno su poludjeli zbog dolaska Messija. Čine sve kako bi vidjeli na djelu, pa su pojedinci odlučili dati i nestvarnih 110.000 dolara kako bi prisustvovali debiju 36-godišnjeg Argentinca.

Prosječna cijena ulaznice za ovaj meč kreće se do nevjerovatnih 487 dolara, no ima dovoljno ludih koji su izdvojili 110.000 dolara kako bi gledali jedan fudbalski meč.

Oglasi

Za ovu cifru prosječan Amerikanac radi pune dvije godine, a kupac skupocjene ulazne umjesto nje je mogao dobiti dosta toga drugog, no odlučio se gledati Lionela Messija.

Treba svakako napomenuti da će u ovom duelu za Inter debitovati i još jedno poznato lice i legenda Barcelone Sergio Busquets, koji je također potpisao za tim iz Miamija.

Protekle dvije godine Messi je nastupao u PSG-u. Odbio je mogućnost da nastavi saradnju, posebno nakon scena u kojima su mu navijači zviždali.

U dresu francuskog šampiona odigrao je 75 utakmica uz učinak od 32 gola i 35 asistencija.

Naravno, najbolje dane imao je u njegovoj Barceloni. 778 utakmica je odigrao, zabio 672 pogotka i upisao je 303 asistencije.

Top Komentari

rodjak
pih ove preplacene zvijezde me ne zanimaju uopste ,radje gledam utakmicu Sloga-Tuzla City koju niko nece da gleda
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti