Nekad čovjek jednostavno ne može ostati hladan
Foto - Screenshot

Nekad čovjek jednostavno ne može ostati hladan

M. Šljivak

Fiorentina i Napoli remizirali su na Artemio Franchiju (0:0) u susretu 3. kola italijanske Serije A.

Meč u Firenci poprilično je razočarao. Određenih šansi je bilo, ali na kraju su mreže mirovale.

Na kraju utakmice došlo je do istinskog haosa pored terena. U glavnim ulogama bili su jedan navijač Fiorentine i trener Napolija Luciano Spalletti.

'Navijač' je tokom kompletne utakmice vrijeđao Spallettija. Ovaj je to trpio, ali je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka odlučio otići do navijača kako bi mu rekao određene stvari.

Došlo je do žestokog verbalnog sukoba. Pale su teške riječi, a navijač je pokušao i udariti iskusnog stručnjaka.

Srećom, to mu nije pošlo za rukom. Spalletti je otišao, a na press konferencije nije želio previše govoriti o onom što se desilo.

Oglasi

"Želim pričati samo o utakmici. Oni su poznati po tome što vrijeđaju od početka do kraja", rekao je Spalletti, ali je ipak otkrio određene detalje.

"Želite znati šta je rekao? Konstantno su spominjali majku. Bili su veoma nepristojni. Moja majka ima 90 godina", rekao je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na trenera su uvrede tokom utakmice očigledno utjecale. Protestvovao je kod sudija te je na samom otvaranju dobio žuti karton.

Nakon tri odigrana kola Serije A Napoli je na vrhu sa sedam bodova. Isto toliko bodova ima još pet ekipa, ali slabiju gol-razliku od tima s Diego Maradona stadiona.

Top Komentari

Shojich07
Pojedini dolaze na stadion da izbace lične frustracije, a ne da navijaju za klub/reprezentaciju. Jednostavno neke granice ne trebaju se prelaziti
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi