Modrić uzeo mobitel u ruke i lično Realu završio spektakularan transfer: "Ostavljam ti moju desetku"

Luka završio posao s Gulerom

Modrić uzeo mobitel u ruke i lično Realu završio spektakularan transfer: "Ostavljam ti moju desetku"

Midhat Šljivak

Luka Modrić najzaslužniji je čovjek što će dres Real Madrida u narednim godinama nositi najtalentovaniji turski fudbaler Arda Guler. Talentovani fudbaler odabrao je Kraljeve ispred Barcelone i odlučio je potpisati ugovor s madridskim velikanom.

Najtalentovaniji turski fudbaler Arda Guler (18) novi je igrač Real Madrida. Talentovani veznjak prihvatio je ponudu kraljevskog kluba ispred Barcelone, a glavne zasluge za njegov dolazak na Santiago Bernabeu ima hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Kraljevi su angažovali Luku Modrića da završi posao. Uzeo je mobitel, pozvao je mladog veznjaka Fenerbahčea i posao je jako brzo bio završen.

"Ja odlazim naredne sezone i želim da tebi predam svoju 'desetku'", navodne su riječi Luke Modrića ovom 18-godišnjaku, a u svemu je po određenim informacijama učestvovao i Toni Kroos.

Arda Guler će tako karijeru nastaviti u Real Madridu. Barcelona je ispala iz igre, a Fenerbahče će za ovaj transfer dobiti 20 miliona eura, plus 20 posto od narednog transfera.

Oglasi

Talentovanog veznjaka u rodnoj zemlji porede s Lionelom Messijem, a pažnju cijelog svijeta skrenuo je čudesnim golom za reprezentaciju Turske u utakmici protiv Velsa.

[related]https://www.instagram.com/p/CuCInZhNrKx/[/related]

Od tog trenutka počela je potjera za njim. Činilo se kako će Barca sve lagano da završi, Real se međutim uključio i pokvario je kompletan posao velikom rivalu.

Arda Guler je u Fenerbahče stigao 2019. godine iz Genčlerbirigija. Sa 16 godina je debitovao za prvi tim istanbulskog velikana i postao je najmlađi strijelac u historiji kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odlaskom Mesuta Ozila iz kluba dobio je 'desetku' Fenera, a u Realu će po svemu sudeći zadužiti isti broj odlaskom Luke Modrića na kraju naredne sezone.

Guler je u dresu Fenerbahčea odigrao 51 utakmicu i ostvario je učinak od devet pogodaka i 11 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Madridista
Pa normalno je da će odabrati Real, najveći klub ikad. Nije valjda ograiso da pređe u propalu barcelonu kojoj bi uspjeh bio i grupu u L.P proći. Ovamo u ligi se još koprcaju. Ali to je još malo. Čim odu u penziju sudije s njihovog platnog spiska, slijedi im borba za sredinu tabele. Gdje su godinama i taborili.
8 1
Kodex
E cus Modric je'o vas Modric vise eto sad transfers sredjuje .
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi