'Like' kojeg je ostavio Luka Modrić izazvao je erupciju: "Samo jednu, samo jednu godinu..."
Hrvatski fudbaler ubrzo donosi veliku odluku za karijeru Foto: (pressinphoto/SIPA USA / Pixsell)

Navijači u transu

'Like' kojeg je ostavio Luka Modrić izazvao je erupciju: "Samo jednu, samo jednu godinu..."

Midhat Šljivak

Luka Modrić je u 39. godini života još uvijek itekako željan fudbala i dosta se priča o tome gdje bi legendarni Hrvat mogao nastaviti karijeru. Vjerovatno bi najbolji doček imao u Turskoj gdje su se navijači Fenerbahčea zapalili zbog nakon što je Luka ostavio 'like' na objavu Edina Džeke.

Fenerbahče je u proteklim godinama u svojim redovima imao velika fudbalska imena. Ipak, dolazak nekad najboljeg igrača svijeta Luke Modrića definitivno bi imao najveću težinu i nema dileme da bi među navijačima nastao potpuni haos.

Dokaz tome je činjenica de je običan like kojeg je Luka ostavio na objavu Edina Džeke o Fenerbahčeu izazvao popriličnu erupciju oduševljenja među navijačima istanbulskog tima.

Džeko je na objavi napisao 'Mi smo Fenerbahče' uz fotografiju tima iz svlačionica nakon duela protiv Trabzonspora, a Modrić je ostavio oznaku sviđanja.

Oglasi

Zbog toga su navijači Fenera u ekstazi. Mnogi su uvjereni kako ovo nešto znači i oni hrvatsku legendu silno žele u svom timu. Komentari to jasno govore.

"Jedna godina. Barem jednu godinu želim vidjeti ovog čovjeka tu", komentar je jednog navijača, a drugi dodaje:

"Baš toliko želiš kod nas doći, brate Luka? Ako želiš u Fener, dođi nam", poruka je navijača Fenerbahčea. Još jedan dodaje: "Tvoja ljubav je kao tajna koja se čuva godinama."

Prije nekoliko dana turski mediji su pisali o interesu Galatasaraya za 38-godišnjeg veznjaka. Međutim, ispostavilo se da je ta priča izmišljena.

Oglasi

Ipak, nema dileme da bi turski velikani rado vidjeli Modrića u svojim redovima. Njegovo dovođenje bit će zaista teško ako se odluči na odlazak iz Reala jer će ponude iz Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država biti finansijski mnogo jače.

Luka Modrić će sam donijeti odluku o Real Madridu

Madridski Real navodno je spreman produžiti ugovor Luki Modriću za još jednu sezonu. Međutim, prema njemu je Carlo Ancelotti imao jasan stav - neće biti ključni igrač u ekipi.

Modrić je na početku ove sezone igrao jako malo. Međutim, ubrzo se legendarni veznjak nametnuo i odigrao je sjajno prethodne mjesece.

Real je spreman da ga nagradi novim ugovorom. Na stolu je ponuda za nastavak saradnje od godinu dana, ali uz jasne uslove trenera Carla Ancelottija.

"Luka će sam odlučiti šta želi. Dovoljno je pametan da mu ja ne moram ništa sugerisati. Volim ga, ali mora biti svjestan da neće previše igrati", poručio je nedavno Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Dakle, odluka o nastavku karijere u Realu iskljuučivo je u rukama Luke Modrića. On će je ubrzo saopštiti, a dosta je onih koji tvrde da će nakon 12 godina slavni Hrvat napustiti klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi