Velika vijest za Bordo tim

Matthias Fanimo stigao u Sarajevo!

26

Komentari (26)

Goran86
Vinicius Junior za sirotinju.
haris1000
Sta je sa Bodulom?
pjanke.sa
Bodul je suspendovan cini mi se 4 utakmice zbog sranja u Sirokom. Zasto nije bio na pripremnim tekmama, ne znam. Imao je i koronu pa je kasnio na pripreme. Toliko su pisali ovi novinarcici.
E.Car
On će vam unijeti nemir u ekipu, velika greška je da ga vratite al meni tako i odgovara.
King_Kenny
...ne mogu da vjerujem da ovakav igrac ispasta zbog onog amatera Sablica ...hitno vracajte covjeka u formu i nazad u startnu postavu.
TheSorrow
Jos ovcina i to je to za ovaj rok . Na ljeto ce biti remont ekipe i jos bolja pojacanja
Haroni
Eeoo vama Ovčina, dajte nama raketu i svi zadovoljni ;)
rabodimis
Cim da ga natjeramo u Velez, puskom ?
anga
Moze al da se izvine za sve sto je uradio
Becir1
Bgm bih ja njega zakovao za tribine.Dzukela obicna.
Brazuka
Sram ga bilo. Birao utakmice i ponizio klub i sada kada nema nigdje eto ga kao kuci... menadžeri lazni mu napunili mozak!
Amcho1
Nemaš pojma, ne možeš od stranca očekivati da igra iz ljubavi, gdje to ima na svijetu? Lik je odličan igrač, plati mu i praviće ti rezultat, a u konačnici svi će biti sretni, i klub i navijači, a i on sam.
Brazuka
On kaze necu nikako nisam u prvih 11. Tako se ne ponaša profesionalac ma šta god ti da mislio . Zašto nije našao klub? Zašto se vraća u zadnju ligu na svijetu . Uništili ga klošari nerkis
Amcho1
A zašto nije bio u prvih 11 kod stručnjaka "ovi"?
user1643903837
Po rang listi imaš jedno 20-ak liga u Europi iza BiH lige.
GuiliDamou
@Amcho1 nemoj pisat lave ono sto nije istina, sve mu je placeno i na vrijeme u zadnjih 5 mjeseci, samo tek tako nije dosao na pripreme, a izgovor mu je da hoce da ide! Da su igraci pametni da ga prebiju cim zagazi u svlacionicu!
Amcho1
@GuiliDamou nisu cista posla bila i kako god ako je problem postenije je reci necu da igram, idem, nego kad su se nase nezadovoljne balerine razvlacile po terenu pola godine i nabijali loptu iz kornera u korner, sjeti se npr Pejovica, pa izgubili osvojenu titulu. To su upute koje dolaze iz uprave, a samo se igraci pamte i po dobru i po losem.
SonPen1946
Sad ga kulturno poslati na zapad do kraja ugovora!!!
PRESEDAN
Twista
Produzenje ugovora ide. Upravu si!
kaskada24
Ostaje on u Sarajevu do 2025 min, nigdje on ne ide
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.