Hoće li Mauro Icardi zabiti veliki nož u leđa navijačima Intera?

Želi ga Milan

Hoće li Mauro Icardi zabiti veliki nož u leđa navijačima Intera?

Eldar Ganibegović

Mauro Icardi već odavno nije član Intera, no kod navijača ovog kluba zaslužio je veliko poštovanje. Ipak, sada bi im mogao zabiti veliki nož u leđa.

Mauro Icardi bio je član Intera od 2013. do 2019. godine i za to vrijeme je stekao velilko poštovanje kod aktuelnog evropskog viceprvaka.

Argentinski napadač najbolje dane karijere proveo je u ovom klubu za koji je na 219 nastupa postigao 124 pogotka i dodao 29 asistencija. 

Uslijedio je nakon toga odlazak u PSG gdje se nije proslavio, da bi ga pariski klub poslao na posudbu u turski Galatasaray.

Pričalo se kako bi se ovog ljeta mogao vratiti u redove prvaka Francuske, no za njega tu nema mjesta i morat će potražiti novi klub.

Oglasi

Jedna od opcija je odlazak u Saudijsku Arabiju, no sada mediji na Apeninima donose druge vijesti i ako se to dogodi, moglo bi šokirati navijače Intera.

Naime, za usluge Maura Icardija zainteresovan je najveći rival Intera, Milan. Rossoneri ga navodno žele dovesti na posudbu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Icardi ugovor s PSG-om ima do kraja iduće sezone, pa bi praktično značilo da bi nakon te posudbe postao slobodan igrač i Milan bi ga mogao zadržati.

U bliskoj prošlosti mogli smo vidjeti primjere nekih igrača da nose dres oba kluba poput Zlatana Ibrahimovića i Hakana Calhanoglua, no Mauro Icardi bi definitivno odlaskom u Milan srušio ugled u očima navijača Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi