53

Komentari (53)

SEJFUDIBIKODZE
Meho pickica stara nije ni valjo, odma poslije Lintenstajna nogu u dupe,trebalo,da su sami igraci otisli dobili bi Island, a ovaj neznalica im skroio plan.Moral bit dobar i nas samo zato sto jezove Meho,
user1692778042
Hvala kurcu, pa nek' zove sina opet. Igrali ko *****
rabodimis
Jbo im pas mater, tacno se izivljavaju nad fudbalom u BiH-a.. Izvini Meho nije nikad bilo do tebe, ti si vazda ljudina bio !! Uhlje*bljena gamad iz saveza drsko i bezobrazno satire/gazi sve pred sobom... Ti ako mozes budi glas razuma pa izadji u javnost sa problemima.. Dovela su nas ta nesposobna g*vna iz N/FS BiH-a u stanje da smo bez ikakve nade.. Sad nam namjerno ponizavaju vrhunske asove BH-a fudbala, trose ih kao toalet papir... Da si samo pogledao Hadzibegica na kraju utakmice borac - Sarajevo, ti nikad ne bi sjeo na selektorsku poziciju... Covjek ne smije rec o ocitoj kradji ni rijeci.. Mene bilo stid za njega u kakvoj je situaciji bio... Takva karijera, takav covjek.. a glavu je oborio radi par papaka.. Nikad on to vise u zivotu ne moze oprat, preko kradje cemo nekako i prec al ocit kukavicluk mu niko nikad nece zaboravit.. Da si bar nazvao nesretnog Hadzibegica i pitao sa kim ces imat posla.. ne bi ni pomislio da dodjes u ove uslove, medju takvu stoku..
na svim poljima nema gluplje države od BIH !!! Nema tu sine hl**** , života , nema glupljih ljudi to ti je tuga
Mowzilla
Da su igraci i navijaci pametni, bojkotovali bi svaku narednu tekmu sve dok je Pico na vlasti. Posto to na zalost nece biti slucaj, daj nam samo hlyeba i igara. SAVEZ NAPOLjE !!!
atomskimrav
Sta nam rade ovi "strucnjaci" od repke. Spavas li mirno Edine Dzeko.
Robijasi_It
Zivjeli BHFanaticosi ja se nadam u njih i vjerujm u boga da ce oni nakraju ipak da rijese sve
Patriota8388
Bruka i sramota! Da li je ovo nasa legenda bh. fudbala/nogometa zasluzila? Da li smo dosli do toga da jedan gospodin "sestric" uz da kazem duzno postovanje odlucuje o nasim legendama, iako mislim da ne zna da li je "lopta okrugla"? Da li je ovo Meho Kodro zasluzio, da li je zasluzio da ga neko zloupotrebljava? Legenda Meho Kodro je igrao u Barceloni, mislim da predsjednik saveza ne zna ni na geografskoj karti pokazati gdje se to nalazi, da dalje neobjasnjavamo. Ipak on se "pita". Kodro je preuzeo reprezentaciju kada su kvalifikacije vec izgubljene. Meho oprosti nam.
Barbarez9
Jel izasla Halidova Nova pijesma ?
user1647539682
Kojk sj to smradovi u savezu pa kako ih nije sramota vise sta rade...
crni1000
BosanskaSvedska
user1676580483
Imali iko ziv da stane u kraj ovome Vici zoharu pa da je Gvardiola sta bi za 2 utakmice ni imena svima Kodro nezna. moj Kodro ti si zvijezda Barselone koju oni ni na tv gledat nemogu progovorite vise javno o savezu i ti i ostali a Dzeko pogotovo
kurcina2
Gvardiol je stoper
user1676580483
puse Gvardiola a ne Gvardiol
Trapatoni
Zamijenite vi ove penzionere u repki sto kürcem ne mrdaju kad se pojave, pa onda trazite selektora!
Shik
I tako i tako. I kako sam pisao pred njegov dolazak. Ni zagrijat se nece dobit ce otkaz. Toliko su svi krivi al savez nediraj.Oni su svetinja. Prave nam cirkuz i u parlamentu i u savezu. Dzohari se uvukli nemozes ih ni maljotkom izbaciti.
ALLSTAR
Vratite nam Peteva
markopolo
Samo ovako treba nastaviti, svake dvije utakmice mijenjati Selektora. Već vidim naslove po portalima, F/N reprezentacija BiH ušla u Ginisovu knjigu rekorda.
Miko
Hocemo Selmu Bajrami ????
realista1982
Nije ovo Kodro zaslužio po drugi put, cirkus!!!
Hadzija123
Ma Vaha je tata bata za njih pencilin boji ga se citav savez znaju ako mu stanu na zulj da ce covjek sve ispricati kako jeste jer poznaje stanje u NS BiH u dusu!
King_Kenny
...kako bi volio da dodje taj Vaha,cisto da vidite da se nista nece promijeniti...pun mi je k*rac prizivanja Vahe,kao da je Boziji poslanik...
Medo-Brundo
Ima i ovdje istine.
user642
Pa dobro. Hajmo svaki FIFA/UEFA termin novi trener.
Zax
Fedja Dudic je novi selektor a Vaha ce biti savjetnik,provjereno iz vise izvora
omioh15
Još samo Vico…
user1574859714
Hahah kakav cirkus od reprezentacije
antiTrojkas
Ovo postaje beveze sve...
Ss.ba
Meho Kodro nije trebao da de desi uopce. Eh sad ovako javno ponizen volio bih da iznese sve na sto. Da isprica javno kakva je situacija u savezu. Ali nece. Zato sto nema "damu" i eto ako bi progovorio mogao bi ostat brz crkavice koju mu savez duguje. Kad bolje sagledam. I nije mi ga zao. Nema tu patriote,dokle god se prašina gura pod tepih. Malo više poštujem jednog Marka Topica.
King_Kenny
...pa sta ti ima Meho pricati,valjda vidis sve i sam sta se desava...Srbi i Hrvati preuzeli vodjenje reprezentacije i BH fudbala i unistavaju sve redom...
Ss.ba
Vidim konkretno nove terene na stadionima u premijer ligi. Vidim isto i sudijske kradje u istoj.koji nisu od juce, jel se ti sjecas "lige keca"? Ili domacinska liga. Gost kad pobjedi to je ravno titule. A sto se tice reprezentacije.mislim da je jedino pravo rijesenje Vahid Halilhodzic. Jedini izbor koji se postuje u cijeloj Bosni i Hercegovini. I jedini "mudonja" koji bi stao u kraj "teferic-okupljanjima" po Bosnama,Brajlovicima,Harijima...i ostalim kafanam. Da ove uslove kosarkaski reprezentativci imaju do sad bi napravili neki uspjeh. A tamo u savezu nemamo saveza(love) a imamo igrace sa ovim ili onim selektorom. I kakav takav uspjeh. A po 4-5 ih u sobi spava. A ovi lipicaneri nece u trening kamp reprezentacije. Ne svidjaju im se uslovi. Bolji u Butmiru. Treba Vaha samo da se desi jedna dvije afere "Ziyech" Tvrdim da ovo nije do saveza.
Adnanos
Hahahaha cirkuz. Sta ces Ako dodje Vaha sve je oprosteno. Ali vjerujem opet da Kodro nije ni bio dobro rijesenje. Moglo se vidjet da nista nije promijenio u odnosu na Faruka.
Chelsea1
Kakav kodro, on nije za nas, dovedite nam Vahu ili nekog stranca, mada Vaha je rekao da nebi bio selektor nego samo nudi svoju pomoc na neki drugi nacin.
Rodjeni1985
Ah ok dolazi Vaha…
user1676370670
Aj cirkusa boze...
user1676741915
Meho Kodro nije trebao dobiti otkaz. Otkaz je trbao dobiti vico i njegova družina
GuiliDamou
Nema Saničanina nema ni pozicije selektora! Njima ne odgovara niko ko ne slusha…
user1676312914
Vaha je novi selektor, zbog toga se dao otkaz Kodri.
Mujci
Pa ovo je CIRKUS COLORADO ???pa gori je Kodro sto uopce pokusava raditi sa DEGENIMA
plemic
šta je sa malim kenom, osta ni na nebu, ni na zemlji.
zeničkidokosti
Ljud nam se smiju, nevjerovatno
user1677104824
Aj cirkusa u pizdu materinu. Mijenjamo selektore ko ***** goste ??. A kad će otići to političko rukovodstvo
plemic
kodro svaki mandat dvije tekme ... u nekom momentu možda bude imao više mandata nego odrađenih utakmica.
pogba69
Cirkus kolorado
velezmostarski
ne moze nama Guardiola pomoci, nije uopste do selektora, nego do onih koji mu kroje spisak, clanovi saveza, i menadzeri
King_Kenny
...hajd ti to objasni slijepcima...oni misle sad ce Vaha doci i odosmo odmah na SP kao sto je on sa Obalom Slonovace i Marokom...i onda pogledas taj njegov igracki kadar iz Obale Slonovace i ovaj nas i padnes u nesvijest...
papagaj
O Vico oj Miske hebo vas Dodik
E.Car
Tamo gdje završava sva moguća logika počinje Bosna i Hercegovina!!!!
kali
Ovo je stvarno postao cirkus
south
Razvaljuju drzavu i kroz sport.
user1676717906
Vico majmune sa grane eto dode nositi banane
user1678776171
Ma idite svi u pm
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.