30

Komentari (30)

Fjakxkfbw
Al Vas zavadi sa par recenica smisljenih .. i sebi napravi 1000X vise klikova... novinari i mediji sto mogu to niko ne moze
balunv
Svi Srbi bi izabrali Srbiju da igraju da znaju sigurno da mogu biti među prvih 22 igrača ,oni koji su svjesni svoji kvaliteta da ne mogu uspjeti u Srbiji ostaju da igraju za Bih.
Karlosicroberto
Škoriću napusi se .i. Sto pisete uopste o ovome? Tatu mu ****m četničkog
Zulfikar
Ovo je sirenje mrznje, evo licno citajuci ovaj clanak emocije se mjesaju, a na spomen republike smrdske prljev me strefi.
Gogi82
Prosjecan igrac koji je istinskim Bosancima i Hercegovcima potpuno nebitan.
SeoRusilac
Zašto se piše o ovom četalju?
SeoRusilac
Darkwood
Pok*ak*im se na tvoju izjavu i na ove sto ti daju medijski prostor...
mile
Dečki je izabrao...ima pravo
Zenicanin
MangasColoradas
...to ce mu biti jedina odigrana za Srbiju hahahahahah...a kod nas bi ga zbog nacionalnog kljuca morali gurati kakav god da je.
the_target
Al stvarno jel moguce da se novinari i redakcija SS namjerno sve ovo objavljuju zbog klikova jasno je al jel moguce da se ovoliko prostora daje PETOKOLONASIMA i na taj nacin izvlaci mast ljudima koji dolaze na ovaj portal da se informisu o Repreznetaciji BOSNE I HERCEGOVINE, svojim timovima i igracima, a ne onima koji BOSNU I HERCEGOVINU ne dozivljavaju kao SVOJU. Sta vam je bola???? NE ZANIMAJU NAS LIKOVI KOJI SU MOGLI A NISU ODABRALI OVU ZEMLJU NE ZANIMAJU. ( mogao je tako Ninoslav Milenkovic i ini odabrati neku drugu drzavu ali nije ). Bola organizuj kviz za djecu nek istrazuju ( najbrzi gol postignut u PL, prvi strijelac 2000. Godine u PL, u kojem tim je karijeru zavrsio Mujcin...) pripremi 10 znojnica sa drzavnom zastavom i posalji najboljim ako treba dodaj svon logo SS.ba uci djecu da vole svoju zemlju. Napravi kampanju nek se trude da osvoje drzavni dres,neka istrazuju ( organizuj turnir u stonom fudbalu nek se uce fair play igri ), bavite se pametnim stvarima a ne tekstovima za ucenje kako ne treba odabrati svoju zemlju i ostalim gadostima za razmisljanje na nivou amebe. Dobro je Emir rek'o "Znam ja nas je*o ti nas"
Saimai1316
Nije i nece nikad biti slucaja srbija ili republika smrdska,uvjek ce biti BiH ili srbija i molim vas uvijek se odlucite za srbiju i usput ako je moguce da sa sobom povedete svu blizu i daljnu rodbinu,neka vas tamo kad toliko volite srbiju
nikokovac
Ko mu **** kevu
malcolmX
Ante G.
Tako je decko. Srce treba da bira.
user1583752673
Koji si ti levat od novinara Skoricu!
ryan.giggs
Igrač NE dolazi iz Republike Srpske, dolazi iz Bosne i Hercegovine, entitet je nebitan. Seljaci novinarski. To što je izabrao da igra za papke, ko ga j. Za državu se igra s ponosom, ne za entitet.
Dobar,Los,Zao
Toliko mi je tesko pala tvoja odluka,pitanje je kad cu sebi moci doci!
Meazza
Kamen da je izabrao,bolje nego mi.Pjana,lana,karanana?Mrze Bosnu
SrednjaBosna
Zbog pregleda...
Goran3
Ko o cemu sportsport.ba o srpskim igracima
Fino alla Fine
Pitam se zašto medijski prostor za ovakve priče, izabrao, sretno mu bilo
Rajvosa2019
Hvala na informaciji - sretno - takvi nam netrebaju / vozdra
Arnel925
Hahahaha ko te jbe sine. Moze Bosna i bez tebe
zvjezdan10
I nama je drago da si izabrao srbiju, toliko.
senad035
Ne znam samo što ga promovisati ovdje
AmarBolan
Boli nas ku*rac za tebe i zasto si odabro Srbiju!
samir49
Ma isto je to heeee srbija ili rs svoje si izabrao.....mislim rs nema selekciju al et svoje si jato odabrao
snupi
Nije isto samir49, rs je dio BOSNE I HERCEGOVINE, dakle Bosna i Hercegovina. A Srbija je nešto drugo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.