Romano potvrdio, navijači Milana slave - Pioli na kraju sezone dobija otkaz, poznato ime nasljednika
FOTO: EPA

Nakon loših rezultata

Romano potvrdio, navijači Milana slave - Pioli na kraju sezone dobija otkaz, poznato ime nasljednika

Esmer Oštraković

Jako lošu sezonu ima ekipa Milana koja će očito na kraju sezone pretrpiti veliki broj promjena.

Naime, inostrani mediji tvrde da je Piolijevo vrijeme u Milanu prošlo i da će ovaj trener na kraju sezone dobiti otkaz u ovom klubu koji će u novu sezonu ući sa novim trenerom na klupi.

Sve je potvrdio i 'majstor' za transfere, a naravno radi se o Italijanu Fabriziju Romanu.

"Planovi Milana su jasni i nisu se promijenili. Stefao Pioli dobit će otkaz na kraju sezone.

Oglasi

Formalni koraci biti će napravljeni u narednim sedmicama kako bi ugovor sa njim bio raskinut", napisao je Romano.

Pioli je na klupu Milana sjeo u oktobru 2019. godine, a kako stvari stoje došao je do svog kraja u ovom klubu.

Nedavno je ekipa Milana eliminisana i iz četvrtfinala Evropske lige, a bolja od njih bila je ekipa Rome koja će u polufinalu igrati sa Bayer Leverkusenom.

Osim loših rezultata Pioliju se zamjeri i to što je odbio otpustiti doktore iz svog tima a za koje svi smatraju da su odgovorni za veliki broj povreda u ekipi Milana.

Navodno je uprava Milana već "namirisala" i novog trenera, ali će njega biti jako teško dovesti obzirom da za njim vlada jako veliki interes. Radi se o De Zerbiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oni će pokušati na sve načine da ga dovedu iz Brightona, a ukoliko im to propadne onda će za trenera imenovati Antonia Contea.

Povezivalo se sa poslom novog trenera Milana i ime Ignazia Abatea koji vodi juniore ovog tima, ali od toga neće biti ništa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi