56

Komentari (56)

inter1
Ako ovo prodje i niko od hrvatskih i srpskih klubova se ne prikljuci i izbace Mladost ima jednostavan recept za bosnjacke klubove od sledece sezone. Izmedju sebe uvijek igrati 3 za 3. I to do 85 minute normalno igrati. Nakon 85 minute smije se dati go samo ako je rezultat nerijesen. Dogovoriti se ko daje go u tom slucaju. Po mom misljenju bolje gost. Na taj nacin nema vise gubljenja po 2 boda u medjusobnim duelima a vico i beus nek sredjuju sudije borcu i zrinjskom.
emadsarajevo2021
Podrška Mladosti i klubovima. Šute u Savezu na poziv. Zašto se bar Bošnjaci iz saveza ne oglase i podrže ideju sastanka. Kurve će pobjeći u Dansku a klubove ostaviti na cjedilu
user540
Sada gledam rezultate ove sezone izmedju Mladosti i Sarajeva I Mladosti i Borca pa kada je Vico toliko pametan neka se onda svima oduzmu bodovi koji su osvojeni protiv Mladosti posto ispada da nisu ni igrali u ligi, a da podsjetim Sarajevo je osvojilo 4 boda protiv Mladosti a Borac 9...racunica je jasna. Al sam ja za ostanak Mladosti u ligi, a ako ne ostanu bojkot lige.
starigrad
Onda vrača se očigledno ukradena Titula. Sarajevo Šampion
C.Banks
Treba stat uz Mladost. Izaći iz lige džematile
MLADOST
Bravo za Sarajevo, Velež, Željezničar, Slobodu, Tuzla City. Šta je sa: Borac, Zrinjski, Široki, Krupa, Rudar, Posušje? Jednu ligu igramo, u čemu je problem?
CrveniKakanj
Pojedine klubove ne vrijedi ni pominjati jarane, od tih mozda jedino jos Siroki moze, mozda, ostalo nula.
goku_iz_sirokog
Nadam se da ce se Siroki odazvati
Benzema1312
BORAC PROTIV SVIH!!!
MLADOST
Tačno reci: Borac sa sudijama i savezom zajedno protiv svih.
starigrad
I glabnuče ga borac kako je i žaslužio. To i ćorav vidi. Nema stati. Juriš protiv četaljskog saveza za dobrobit BH fudbala.
bazaorao
Aferim. Napokon nesto pozitivno u bh futbalu.
BlueBoys
NIJE BIO PENAL ZA ZRINJSKI PROTIV RADNIKA IZ BIJELJINE!!
pjanke.sa
Da ste se tada znali dici, ali niste. Evo ko sada nesto cete malo proviriti iz Vicine guzce.
velez mo
Hajmo jos Široki,pokazite da ste gospodski klub,ovo ostalo nije vrijedno spomena
CrveniKakanj
I ja mislim da bi jos samo Siroki mogao dati podrsku
BlueBoys
Daj ba Pjana me kvari momenat...hi hi..Svi su vidjeli i vama je bilo drago isto. A vi ste s Vickom na Ti, posto ste se dogovarali s njima na nacin vama kovid titula prosle a njima ove godine titula...zato su vas uzeli 0-2..lol
Kasikara
Iz Vicine guzice jel ? Pa viste prosle godine igrali dvostruke igre kada se liga prekidala sutili se ko phicke pa neke tabute stavljali i brukali se..Vi ste ti koji ste pisali po forumima >Bravoo Vico Srbine> Ako Vico progovori kakav ste dil imali (pojedinci iz uprave FKS) propast cete u zemlju.
Baboisback
Bravo. Samo zajedno i jako.
Harcos
Borac treba podržati Mladost jer je on na isti način prošao golgotu od Saveza i najbolje razumije... Ali digo se Velikan... Zato podrška Mladosti od Borčevca!
MLADOST
Svaka ti čast.
CrveniKakanj
Šta je Borac prošao? Uopšte nije ni slično ovo.
Harcos
Nije bitno da li je slično posljedica je ista zato podrška Mladosti iz Banja Luke. Na tabeli su zaslužili da ostanu u ligi a Savez neka se pobrine za infrastrukturu za sve klubove, a ne da jedno Sarajevo ili Banjaluku koji imaju budžete i klubove pomažu iz tih budžeta stavljaju u isti koš sa Dobojem kod Kaknja koji je privatna inicijativa itd. Jedino je do sad Borac izbačen iz lige i to se nikome više ne smije ponoviti! Podrška još jednom iz Banja Luke!
Beli98
Zasto nema HŠK klubova, pitate se? Vratite se nazad u historiju, nekih 20ak godina. Historija je uciteljica zivota.
velaMo
De prosvjetli nas
Mackintosh
Dzaba se Musija koprcas, u nizi rang lopino!
Husrefbeg22
Kompletan FS BiH smijeniti. Kako se steli nekim klubovima to prevazilazi sve granice ikakvog dostojanstva. Najprije dali borcu titulu a sada radnik i krupa moraju ostati a mladost i olimpik ispasti. Od zimus vlada mafija BiH fudbalom.
vuckobih
Podrska za FK MLADOST. Drago mi je da su se i drugi klubovi na neki nacin ukljucili i pruzili podrsku ali budimo relani od bojkota lige nema nista. Timovi koji su izborili Evropu ( Sarajevo, Velez) nece to ugroziti jer je veliki novac u pitanju i njihov nesmetan rad u veliko ce zavisiti od tog novca UEFe. Sve ce se svesti na neku moralnu podrsku. Mladost treba da istraje u svojim tuzbama jer pravda jeste ponekad slijepa i spora ali itekako dostizna. SRERTNO.
13245768
CeZenicaLik
Jel vam NK Celik mozda nesto kriv ili neko drugi...
user1622555510
Aj kanton sutite
velez mo
Nk Celim je kriv zato sto neigra Premier ligu,ha ha ha ha,vracaj se Robijo
user1603303812
Čelik jeli to onaj klub koji je rat dočekao u međurepubličkoj ligi a sad je kantonalna ma isto ti je to
DamirT
Ko je potvrdio dolazak,samo bosanski klubovi.Oni iz RS-a nece sigurno,zaprijetio im Vico svima
emanuelmacron
koliko ja poznajem geografiju i timovi u rs su bosanski,nerazumijem sto nasjedate na to da ko oni nisu Bosanski .nego .
Manager
svi zajedno su bosanski ,a tek onda unutar toga se dijele na: bošnjačke ,hrvatske ,srpske ,romske itd. ,ako već hoćeš ..
pjanke.sa
Bosanskohercegovacki djeco moja. Bosanskohercegovacki.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Hvala bogu bar u necemu da smo slozni
Mostarac78
Tako je... svi po cijenu bojkota lige zaustavit ovu lakrdiju politicku od strane Zeljkovica. Pa ako Borcu ne trebaju pare ne trebaju ni mom Velezu. Nek suspenduje Uefa sve ako treba !
velez mo
Bravo svi zajedno,nedamo Mladost
starigrad
Uefa se umiješala, Mašala. Zapamtite moje riječi. Smjeniće komplet fudb. savez, vratiti Mladost gdje i pripada. Vjerovatno zabraniti našim klubovima takmičenje u Evropi. To je na kraju krajeva Ništa prema onom da četaljskih sa
starigrad
Četaljskih savez ostane 4 ili čak 8 godina. Naprijed Uefa
starmac
Tako je.Nećeš VICE dokle hoćeš.Odbrojat ćemo ti dane.NEMA IGRAT LIGU
Bhf111
Neces dugo vico, bices kao i Usanovic Opasno si krenuo
Chico
Husic vam je tu ubaceni element koji ce Vici prenijeti sta ste pricali. Iduce godine Tuzla mora ici u Europu. Pozvao je Nukica u reprwzentaciju jer je Tuzla omogucila slavlje Borcu titule u Banja Luci pred 15.000 ljudi.
ghast0
Nemojte ga dislike dzaba. Azmir Husic je hvalio Vicu u garazi, kaze da ima sjajne vizije. Ima tu nesto.
Alkkk
Azmir husic je kriminalac isto kao i vico, dosao je vamo kupujuci utkamice. Obojica bi robijala da smo normalna drzava.
Manager
prije će biti da je ubačeni element ,ali da snimi Vicine poteze ;) ima da ga odšmeka 'za sve pare' :) :D ,ako dođe do suđenje i slično .. u protivnom mu je dženaza .. ja vjerujem da će biti ovo prvo što sam napisao ..
inter1
Hvalili su ga svi na pocetku jer je obecao 3 stadiona u godini dana i jer se tada jos nije ofirno pocelo steliti borcu. Utakmica borac tuzla city gdje su gosti dobili 2 zuta za 2 cista starta na pocetku utakmice nas je vratila 20 godina unazad. Ono je bilo za povracanje i ako tako misle nastaviti liga ne treba ni da se igra.
ZukaZu
Svi zajedno u ovome! NEĆEŠ VICO MAJKU ŽICO!
Uber_i
Zuka.žico ti sve žensko u familiji glupane jedan retardirani i na kraju mrš u tri materine
Mostarac78
Sta ce onaj debil razroki zicat...moze jedino za pare...
velez mo
Uber sta je lentas,sta ti seres, naucili ste kupovati titule i Evropu,ovo ti odgovara,mrs u 3 picke materine
MLADOST
U 4 pm. ****ojed, umjesto da podrži ono se našlo ****a jest.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti