Kakva sramota čovjeka od 140 miliona eura - U Chelseaju se mogu samo uhvatiti za glavu
Ekvadorac ne može da se sastavi s loptom

Caicedo poklonio gol Unitedu

Kakva sramota čovjeka od 140 miliona eura - U Chelseaju se mogu samo uhvatiti za glavu

Midhat Šljivak

Moises Caicedo plaćen je čak 140 miliona eura Brightonu i trebao je predstavljati veliko pojačanje za vezni red Chelseaja. Međutim, on to nije i već je svima na Stamford Bridgeu jasno.

Moises Caicedo potrudio se i večeras da protivnika počasti na pravi način. Chelsea je imao sigurnih 2:0 protiv Manchester Uniteda, a zatim je na scenu stupio Ekvadorac.

22-godišnji veznjak londonskih Plavaca poklonio je gol Unitedu. Poput pravog amatera je poklonio loptu u noge Alejandru Garnachu koji lagano matira Petrovića za 2:1.

Ubrzo je United preko Bruna Fernandesa došao i do 2:2. Greška je očigledno učestvovala na kompletan tim i Chelsea je ispustio veliko vodstvo.

Moises Caicedo ove sezone igra veoma slabo. Na Stamford Bridgeu su već svjesni kako su bacili 140 miliona eura u zrak jer Ekvadorac ne pokazuje ništa vrijedno tog novca.

Oglasi

Neko bi rukovodstvu Brightona morao čestitati na sjajnom poslu kojeg su odradili. Caiceda su doveli za 28, a prodali za 116 miliona eura.

Ove sezone 22-godišnji vezni fudbaler odigrao je 37 utakmica u svim takmičenjima i upisao je dvije asistencije. Ipak, napravio je popriličnu štetu koja se ne može vratiti.

Na društvenim mrežama očekivano stižu uvrede za ovog fudbalera. Brojni su ga nazvali apsolutnim 'genijalcem'...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogledajte ovu zaista katastrofalnu reakciju reprezentativca Ekvadora. Još jedan je ovo dokaz da su određeni fudbaleri definitvno preplaćeni...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi