Iskoristite najveće kvote na Real Madrid, PSG i RB Leipzig

Iskoristite najveće kvote na Real Madrid, PSG i RB Leipzig

Sponzorski tekst

Mjesec bogatog fudbalskog programa se zahuktava, a ove srijede imate tri kvote koje nećete naći nigdje u svijetu.

Mozzartove kladionice danas su bile izdašne na utakmicama španskog, francuskog prvenstva i njemačkog kupa, gdje se kriju najveće kvote. Real Madrid je sve bliži osvajanju titule u Primeri i večeras na gostovanju Osasuni traži nastavak pozitivne serije. PSG ima šansu da definitivno odbrani titulu francuskog šampiona i to može na strani kod Angersa, dok je RB Lajpcig veliki favorit protiv Union Berlina za plasman u finale Kupa Njemačke.

OSASUNA - REAL MADRID (SRIJEDA, 21.30 h), DVOJKA 1.75

Osasuna je kvalitetno krenula u ovu kampanju i zahvaljujući tome odavno je daleko od opasne zone. Nije se proslavila u Kupu Španije, gdje je neočekivano izgubila od Girone (0:1). Tim iz Pamplone je u šampionatu La Lige nakon 32 kola ostvario 12 pobjeda i osam remija, što im je donijelo 44 boda i devetu poziciju. U posljednjoj utakmici crveno-plavi su pobijedili Valenciu (2:1). Real Madrid se odlično snalazi u Ligi šampiona, gdje je u proljećnoj fazi eliminisao PSG i Chelsea. U španskom prvenstvu Blankosi su prvi nakon 32 kola, pošto su ostvarili 23 pobjede i šest remija. U posljednjoj utakmici Real je pobijedio Sevillu (3:2).

ANGERS - PSG (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 1.60

Angers je ovu sezonu počeo vrlo snažno, ali nije dugo izdržao na pobjedničkom talasu. Izgubio je koncentraciju i završio u drugom dijelu tabele. Neuspjehom su završeni nastupi u Kupu Francuske, gde su crno-bijeli u prvoj fazi izgubili od skromnog Linasa Montlerija (0:2). U šampionatu Lige 1, nakon 32 kola, Angers ima osam pobjeda i 10 remija, te je na 14. mjestu sa 34 boda. U posljednja dva kola domaćini su igrali neriješeno sa Lilleom (1:1) i Nantesom (1:1). PSG večeras ima priliku da praktično, a ne teoretski, pobjedom osigura titulu prvaka Francuske. On bi u pet kola do kraja stekao 15 bodova prednosti u odnosu na Marseille, a kako ima daleko bolju gol-razliku, jasno je da može samo nekim čudom da je ispusti. Parižani su nedavno eliminisani u osmini finala Lige šampiona od Real Madrida, a koncentrisani su samo na prvenstvo.

RB LEIPZIG - UNION BERLIN (SRIJEDA, 20.45), KEC 1.50

RB Leipzig je vrlo loše počeo sezonu, ali je dolazak Domenika Tedesca na čelo promijenio situaciju. Tim je sa njim igrao mnogo stabilnije. U ovom trenutku, Bullsi su na dobrom putu da osvoje ulaznicu za Ligu šampiona, jer zauzimaju treće mjesto na tabeli. U prošlom kolu su savladali Leverkusen sa 1:0, što im je treća pobjeda u nizu. RB Leipzig se večeras bori za plasman u finale Kupa Njemačke i veliki je favorit. Union Berlin provodi sezonu na veoma visokom nivou. Čelični nastavljaju borbu za evropske kupove, trenutno su šesti na tabeli sa 47 bodova, a pet koraka zaostaju za zonom Lige šampiona. U prošlom kolu Union je pobijedio Frankfurt sa 2-0, što mu je treća pobjeda u nizu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti