Mozzart uz prvoligaša FK Sloga Doboj

U novim dresovima do Premijer lige BiH

Mozzart uz prvoligaša FK Sloga Doboj

Sponzorski tekst

Fudbalski klub Sloga iz Doboja visoko kotira u Prvoj ligi Republike Srpske, a želja im je da zaigraju Premijer ligu BiH. To bi im se moglo uskoro ostvariti i to u novim Mozzart dresovima jer im je regionalni lider u priređivanju igara na sreću donirao sportsku opremu.

-Momci su zaista oduševljeni dizajnom i kvalitetom opreme. Već od iduće utakmice ćemo nositi nove dresove. Uprava je zaista zadovoljna zbog ove saradnje i veoma se zahvaljujemo Mozzartu- kaže Dalibor Stefanović, direktor FK Sloga Doboj.

Opis nije dostupan.

Ovaj klub gaji tradiciju dugu čak 77 godina, a u bivšoj Jugoslaviji dvije sezone su igrali Drugu ligu. Od formiranja države, igrali su Drugu, a sada nastupaju u Prvoj ligi Republike Srpske.

Njihovi seniori zauzimaju visoko treće mjesto na tabeli, a uskoro ih očekuju dva meča u kojima će se za bodove boriti u novim Mozzart dresovima…

Opis nije dostupan.

Oglasi

Okupljaju više od 350 članova i to u selekcijama juniori, kadeti, pioniri, pretpioniri i pjetlići. Njihovu Školu fudbala pohađa oko 150 najmlađih fudbalera među kojima je i pet djevojčica.

Opis nije dostupan.

Dok se članovi Školice fudbala takmiče na turnirima i u mini ligama, pretpioniri i pjetlići igraju Omladinsku kvalitetnu ligu RS. Za to vrijeme juniori i kadeti igraju Omladinsku ligu BiH.

A upravo su njihovi juniori juče na domaćem terenu sa 5:1 pobijedili ekipu Slobode u okviru Kupa Grada Doboj.

Opis nije dostupan.

Najveću podršku u radu FK Sloga dobija od Grada Doboj, a značajna im je i podrška donatora i sponzora.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

-Ovom donacijom dobojskoj Slogi dajemo podršku u ostvarivanju sportskih ambicija. Nadamo se da će u novim Mozzart dresovima ostvariti pobjede koje će ih lansirati u Premijer ligu BIH- kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

2323
Lijep gest od Mozzarta ali te zelje zvane Premijer liga su bas daleko..prvo nemaju trenera za PL.drugo nemaju tim a ni igrace....Oni se mogu pobjediiti Podrinje i muce se u ovoj smjesnoj penzionerskoj ligi a kao ganjaju PL..Ne ide bas to politicki kako misle..dosta im je tu da budu ..i jos jednom svaka cast Mozzartu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti