Mozzart kvote najveće na svijetu: Dvojka na Milan – 1,60, probajte da nađete negdje veću!

Danas poklon kvote i na pobjede Bajerna (1,45) protiv Volfzburga i Liona (1,40) protiv Bresta

Mozzart kvote najveće na svijetu: Dvojka na Milan – 1,60, probajte da nađete negdje veću!

Endin Čaušević

Završena su evropska takmičenja za 2020. godinu. Nema Lige šampiona, ali ove srijede bogat program. Igraju se utakmice Liga petica. 

Mozzart je i za danas spremio poklon kvote. Probajte negdje da nađete veće!

ĐENOVA – MILAN, dvojka 1,60

Milan će narednih mjeseci pomno da prate navijači Crvene zvezde, jer je slavni klub sa San Sira rival kluba iz Ljutice Bogdana u šesnaestini finala Lige Evrope. Poslije godina stagniranja ove sezone su Rosoneri odlični, lideri su Serije A. I bez povrijeđenog Zlatana Ibrahimovića, zvijezde tima, Milan igra odlično.

Šveđanin se vratio treninzima poslije tri meča pauze, ali neće biti u konkurenciji za meč u mĐenovi. Domaćina i ove sezone očekuje grčevita borba za opstanak. Prošle sezone su se spasili u mposljednjem kolu, a i u ovom prvenstvu na Apeninima su loši, imaju samo šest bodova koliko i posljednjeplasirani Krotone.

Na prethodnih pet utakmica ova dva tima Milan ima četiri pobjede i poraz. U posljednjem meču ova dva klua početkom marta, Đenovljani su slavili na San Siru sa 2:1. Kvota na dvojku u Mozzartu je čak 1,60. Provjerite, ali nigdje nećete moći da nađete veću kvotu.

BAJERN – VOLFZBURG, kec 1,45

Zaribala je i bavarska mašina ove sezone u Bundesligi. Bajern nije tako ubjedljiv, ima tri remija u posljednja četiri kola, pa je izgubio čelnu pozicija koja sada pripada Bajeru iz Leverkuzena. Četa Hansija Flika želi da se vrati u pobjednički ritam, a večeras na Alijanc areni stiže neporaženi Volfzburg.

Vukovi su, uz lidera iz Leverkuzena, jedina ekipa koja nije izgubila u šampionatu Njemačke. Bavarci su na pet mečeva ove sezone u Minhenu postigli čak 21 gol (više od četiri po meču), ali imaju dva vezane remija, sa Verderom (1:1) i RB Lajpcigom (3:3). Šampion Evrope je posljednjih pet utakmica dobio Volfzburg, a Vukovi na prethodna dva meča su primili čak osam golova u Bavarskoj, a nisu postigli nijedan. Kvota na keca u Mozzartu je čak 1,45. Nigdje nećete moći da nađete veću kvotu.

LION - BREST, kec 1,40

Lion se ne šali. Loše je prošlosezonski polufinalista Lige šampona krenuo, ali su Memfis Depaj i drugovi sve bolji. Prethodnog vikenda su pobijedili šampiona Francuske i vicešampiona Evrope Pari Sen Žermen na Parku prinčeva i probili se na diobu prvog mjesta sa Lilom.

Lion je u seriji od pet pobjeda u Ligi 1, a nije poražen u šampionatu Francuske tri mjeseca. Posljednji put je poklekao 15. septembra u Monpeljeu (1:2). Brest je neočekivano dobar. Na sredini je tabele, a pobijedio je čak pet puta u prethodnih šest kola. Osam utakmica u nizu Lion nije poražen od Bresta. Nekadašnji šampion Francuske ima tri pobjede i pet remija protiv današnjeg rivala. Kvota na keca u Mozzartu je 1,40. Pravi poklon.

Potražite više informacija na temu Serie A:

*NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijacci8787
Na meridianu 1.65 debili
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi