Najveće kvote u Mozzartu na dva para. Pogledajte koja

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Najveće kvote u Mozzartu na dva para. Pogledajte koja

Sponzorski tekst

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti. U pitanju su pobjede na Lyon i Osasunu.


U mjesecu oktobru uplatom depozita na Mozzart nalog putem Xbona ili Klikera dobijaš 20% bonusa.

LYON - TOULOUSE (PETAK, 21.00), KEC 1.57

Lyon trenutno ne vodi najbolji dio sezone. Tim je imao dobar start u Ligue 1 i ostao dovoljno blizu lidera prvenstva sa četiri pobjede u prvih pet kola. Međutim, Olympique je trenutno u nizu od četiri uzastopna poraza. Lyon se u ovom periodu sastao sa rivalima sa vrha tabele, a porazi su ih spustili na sedmo mjesto sa 13 bodova.

Lyon će večeras igrati protiv Toulousea, koji se nalazi na 12. poziciji u francuskom prvenstvu. Osvojio je 11 bodova, što ga čini inferiornim u odnosu na Troyes. U posljednjim susretima Ljubičasti su prošli bolje od Lyona. U četiri meča Toulouse je dva puta slavio, a u posljednjem meču Montpellier je poražen rezultatom 4:2.

OSASUNA - VALENCIA (PETAK, 21.00), KEC 2.40

Ako je prošlu sezonu Osasuna završila u sredini tabele, onda je početak novog šampionata donio nadu za jedno od mjesta u evropskim kupovima. Osasuna je u sedam kola Primere upisala četiri pobjede i remi, te je sa 13 bodova na šestom mjestu na tabeli. Zaostatak za liderom je šest bodova. Nakon uspjeha u duelu sa Almerijom (1:0), tim iz Pamplone je izgubio koncentraciju i podbacio u duelu sa Getafeom (0:2).

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, tada se dogodilo iznenađenje i prije pet dana Osasuna je remizirala sa Realom u Madridu (1:1). Večeras u Pamplonu dolazi Valencia, koja je nakon prošle sezone uspjela izboriti finale Kupa kralja, gdje je izgubila od Betisa. U sedam kola tekuće sezone, Slijepi miševi su upisali tri pobjede i remi, a sa 10 bodova nalaze se na devetoj poziciji na tabeli. Nakon što je savladala Celtu (3:0), Valencia je remizirala sa Espanyolom (2:2) na gostovanju u dramatičnom meču.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi