Ronaldo i Tadić za najveće kvote na svijetu

Nigdje na svijetu nećete naći veće

Ronaldo i Tadić za najveće kvote na svijetu

Sponzorski tekst

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona na listu, a Mozzartove kladionice ne miruju.

Za danas su pripremili dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu, i logičnom odnose se na najkvalitetnije kontinentalno takmičenje.

MANCHESTER UNITED - ATLETICO MADRID (UTORAK, 21.00), KEC 2.30

Manchester United je sigurno prošao grupnu fazu Lige šampiona, pošto je osvojio prvo mjesto. U prvom meču u Madridu Đavoli i Kolčonjerosi nisu obradovali navijače obiljem napada i golova (1:1), pa revanš garantuje neizvjesnost. Kada je u pitanju domaći šampionat, Manchester United je loše startovao, jesenas je promjenio selektora, a ambicije pokušava da ostvari sa Ralfom Rangnikom. Crveni đavoli imaju 14 pobjeda i osam remija, što mu je donijelo 50 bodova i peto mjesto na tabeli. U posljednjoj utakmici United je pobijedio Tottenham (3:2). Atletico je u grupnoj fazi Lige šampiona izgubio samo od Liverpoola, dok je uspio da zaobiđe rivale poput Porta i Milana. Nakon neuspjeha u Kupu Španije, Kolončerosi se bore za mjesto među četiri najbolja. Atletico ima 15 pobjeda i šest remija u Primeri nakon 28 kola, što mu je donijelo 51 bod i četvrto mjesto na tabeli.

AJAX - BENFICA (UTORAK, 21.00), KEC 1.45

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ajax je snažno počeo tekuću sezonu u Ligi šampiona, gdje je tim pokazao maksimalan rezultat u šest mečeva. U ovoj fazi, Amsterdamersi su bili ispred Dortmunda, Sportinga i Bešiktaša. U holandskom prvenstvu Ajax je u 26 kola upisao 20 pobjeda i tri remija i sa 63 boda zauzima prvo mjesto na tabeli. Kopljanici su u prošloj utakmici savladali Cambuur (3:2), pa u trijumfalnom raspoloženju čekaju revanš osmine finala Lige šampiona sa Benficom (2:2). Lisabonski orlovi su teško prošli grupnu fazu Lige šampiona, pošto su pobijedili Dynamo Kiev i Barcelonu. U prvom meču plej-ofa portugalski klub je uspio da izvuče neriješeno, što mu je ostavilo šansu za uspjeh. U Primeri, Benfica je nakon 26 kola zabilježila četiri remija i 18 pobjeda i zauzima treće mjesto.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Top Komentari

Sars33
Samo da Ronaldo sad barem zabije 1 gol, ne trazim vise... barem taj jedan, proslu smo uzeli, dobra taktika Rangnicka. Ronaldo moze davati stalno golove, ali naravno da mu dodaju igraci... tako je bilo trotiv Tottenhama, taktika bila da ide sve na Ronalda i eno izvukli smo 3 boda. Sad je ovo vazna utakmica imamo prednost veliku, domacini smo, trebamo ovu uzeti...moramo!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti