Najbogatiji klub na svijetu demonstrirao snagu, a jedan od najpopularnijih nastavio sa sramoćenjem

Prvo iznenađenje nastavi da živi svoju bajku

Najbogatiji klub na svijetu demonstrirao snagu, a jedan od najpopularnijih nastavio sa sramoćenjem

Admin Čaušević

Odigrana su tri zaostala susreta engleskog Premiershipa. 

Najveće razočarenje priredio je Manchester United. Jedan od najpopularnijih klubova današnjice "zapeo" je kod fenjeraša.

Gostovanje na Turf Mooru kod Burnleya nije lako niti jednom timu, a večeras su to na svojoj koži osjetili Crveni đavoli.

Pogba je nakon duže od godinu pogodio za United u Premierhipu, ali taj gol nije bio dovoljan za trijumf jer je Rodriguez izjednačio na startu drugog dijela za, ispostavit će se, konačnih 1:1.

I dok se Manchester United nastavio sramotiti (prije nekoliko dana ispali iz FA Cupa od drugoligaša Middlesbrougha op.a.) West Ham nastavlja da živi svoju bajku.

Klub iz Londona je sa minimalnih 1:0 uspio pobijediti Watford. Za velika tri boda i proboj na četvrto mjesto bio je dovoljan gol Bowena.

Newcastle United, najbogatiji klub na svijetu, je nakon odličnog zimskog prijelaznog roka demonstrirao snagu protiv Evertona. Trijumfom 3:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U razmaku od minute u prvom poluvremenu su postignuta dva autogola. Prvo je Lascelles donio prednost Karamelama, a Holgate vratio stvari na početak.

Svrake su Everton slomile golovima u drugom poluvremenu preko Frasera i Trippera za konačnih 3:1 te bijeg iz opasne zone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...golem bod za Manchester United u borbi za pozicije za plasman u Europa Ligu.
3 9
user1621626775
Idalje loseepolovci prate instituciju idalje repetirani da pljuju...jes im Manco nabijo komplekse to je cudo hahahahahaahha nema veze bice bolje vratice se Manco na stare staze slave !!!!
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije