Najveće kvote na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Najveće kvote na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Petak je standardno zagrijavanje za bogat kladioničarski vikend. Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. To su dvojke na Inter protiv Salernitane u Seriji A, kao i kec na Benficu u velikom derbiju protiv Porta u Premijer ligi.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

SALERNITANA - INTER (PETAK, 17.00), DVOJKA 1.50

Salernitana je prošle sezone nekim čudom izbjegla ispadanje, a uprava je donijela zaključke sa ozbiljnim pojačanjima. U prvom dijelu sezone Granata se izborila sa turbulencijama i nije dozvolila da upadne u ozbiljne dugoročne krize. Salernitana se držala dalje od zone ispadanja i izgledala je dobro u igri. Ipak, nije bilo moguće da cijela sezona prođe glatko, pa se dogodio niz poraza i promjena trenera, pa je Salernitana 15. na tabeli, devet bodova ispred zone ispadanja. U prošlom kolu su remizirali 1:1 sa Specijom. Inter je imao šampionske ambicije, ali ne i pokriće za njih. Previše grešaka je skupo koštalo Nerazure, dozvolili su Napoliju da se izvuče, a sada su koncentrisani na borbu za plasman u Ligu šampiona. Inter je sa 50 bodova trenutno četvrti na tabeli, a poraz u prošlom kolu 0:1 od Fiorentine bio je treći u nizu.

BENFICA - PORTO (PETAK, 19.00), KEC 2.05

Potražite više informacija na temu Serie A:

Benfica ima izvanrednu kampanju i krstari ka osvajanju titule portugalske lige. To je stvorilo deset bodova prednosti ispred Porta, večerašnjeg protivnika na portugalskom klasiku. Potencijalni trijumf Orlova mogao bi lisabonske gigante učiniti gotovo nedostižnim. Uz to, Benfica prima vrlo malo golova, samo 14 golova u 26 kola. Prošlog vikenda su savladali jaki Rio Ave minimalnim rezultatom 1:0. Porto je povremeno popuštao, ali je zaradio 61 bod i nalazi se na drugoj poziciji prvenstva. U Ligi šampiona se borio sa Interom (0:1 i 0:0) u osmini finala, ali mu je nedostajalo da uđe među osam najboljih. Zmajevi su u prošlom susretu teškom mukom savladali Portimonense (1:0), a prije toga su remizirali bez golova sa Bragom (0:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.