35

Komentari (35)

Genije_Fudbala
Davno sam ja rekao da je to nikakav igrač, mogao je u Barsi gdje se igralo samo za njega i kako on hoće. To je mogao svaki malo bolji igrač.
mirex
Al kupite na naslov preglede,pa nije se svijet srusio,Real sa starim Ronaldomm,Zidanom,Kasiljasom,carlosom gubio.....ima li u Bosni neki bolji i profesionalniji sprortski portal.....ja utednika i srece
cccccc
Messi je dobio zlatnu loptu cim je Iniesta otišao iz Barcelone. Iniesta otišao 2018, a Messi dobio zlatnu loptu 2019 :D Dobio zlatnu loptu i 2015 čim je Xavi otišao. A Ronaldo bez Modrića? Jedna zlatna lopta u 15 godina karijere bez njega :D
Blibra
Hahaha glup si ko racku
King_Kenny
...njemu se vise ne igra fudbal jos od onog rasturanja na Anfieldu,a kasnije mu je onih 8 komada od Bayerna dohakalo...trebao je jos tada zavrsiti karijeru,a ovako se ofira pod stare dane i fula penale kao Penaldo.
YouTalkinToMe
Ko nije gledao može u prazno laprdati a ko je gledao mogao je vidjeti da je messi i dalje majstor, dijeli lopte sa centra ko’ rukom ali mu se saigrači ispromašuju. Na centru skoro provede cijelu utakmicu ali i na centru je opasniji nego većina u petercu.
Blibra
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Sars33
GDJE STE PSG FANOVCI... ILI TAKO RECI, MESSI FANOVCI... HAJDE SAD GLEDAJTE KOMENTARE I DISLAJKAJTE
Sars33
Lessi pokazuje svoje pravo lice :) hehehehe, ode Barsa nema Inieste nema nikog, sad deveraj Messi, ti si najbolji kad sjednes na klupu :))))
Ecosport
@Sars33 karo ti lessi mater
Sars33
cccccc
Messi je dobio zlatnu loptu cim je Iniesta otišao iz Barcelone. Iniesta otišao 2018, a Messi dobio zlatnu loptu 2019 :D A Ronaldo bez Modrića? Jedna zlatna lopta u 15 godina karijere bez njega :D
Goran86
Ma kakva bola zlatna lopta, Iniesta bio najbolji 2010 nije dobio zlatnu loptu. Okaci je macku o rep.koliko je zlatna lopta bitna u zadnje tri cetri godine uveli su zlatna lopta, zlatna novina itd... A boli ke qura za Ronaldom ovdje je rijec o propalom Messiju.
Kugla
Lesi propo ko muda kroz poderane gace kako jedan rece
Sars33
@ccccc vidi, evo bez zlatne lopte... Ronaldo se snade u svakom klubu, Messi dode u Psg ne zna iz penala dat kamoli... Ronaldo je promjenio par klubova i liga i opet dominira, sad sa 37 godina ima oko desetak golova u premier ligi i 5 u ligi prvaka
Dinci_auto123
@cccccc Zlatne lopte su jedno veliko sranje.Ronaldo nije trebo dobiti 2013, ali je (PO MENI) trebao dobiti 2018.A Messi nije trebo 2010 i mozda 2021 ali to je blizu pravo pa se necu raspravljat o tom.
Saimai1316
Ne navijam za PSG,niti opcenito za ove prebogate timove,ali mala zamjerka za naslov teksta,,ko je gledao utakmicu pa u najmanju ruku smijesan naslov,Nantes je iskoristio svoje sanse,imao ih je doduse jos nekoliko,ali PSG je fulao bar 5 zicera,stalno pred njihovim golom kruzio,golman Nantesa skinuo penal i jos puno odbrana imao,ali eto
Klicko
Šta bi onda Nantes uradio penal madridu??
Sars33
Ma Klicko raznio bi ih, Benzema bi puzeci dolazio kuci... kurtoa bi hodo na rukama, sta ces
Goran86
Messi najbolji igrac svijeta kazu. Nije ni cudo sto je sutanje balona ovoliko truhno.
Sars33
Ma de ba Messi najbolji u Barsi i to je to... cim ode iz Barse kad nema vise iste lige nema veznih Iniseste i onih ma nema onda postaje Lessi, nema od njeg hl****... dok Ronaldo u svakom klubu dominira prvo United pa onda Real, pa Juve pa opet United... cak sa 37 godina ima 5 golova u Ligi prvaka i jedno desetak u premier ligi dosad, dok ovaj Messi em fula penal, em ne zna asistirat, u ovolko utakmica zabio manje golova nego sto je Pjanke odigro minuta u Barsi :) i onda kazu najbolji svih vremena, ma najbolji u Barsi van Barse samo Ronaldo dominira :)
Ecosport
@Goran86 griješiš, Messi je Bog fudbala. Poklopite se papani.
Goran86
@Sars33 Bitno da harap placa Messiju 40 mill godisnje...nadaju se godinama LP harap nema pojma o sutanju balona konta doveo Mesija evo titule LP. Messi upravu si ni u Argentini ne dominira zato su qarina.
Goran86
@Ecosport dopingovani sutac balona Bog fudbala. Pa sta je Maradona zar on nije u Argentini jedini pravi D10S
Sars33
@Ecosport Ti si debilan mjkm, de vidi ga u Psg-u pa ja mislim da ove godine trofeja nece vidjeti, kakvi ove godine, dok ne dode u penziju... osvojio Zlatnu nije je ove sezone opravdo... al je pravi Lessi, on je lesi koja se ne vraca kuci :) naso cojk sebi kucu, platu, pere se parama, a seta po terenu ko lipsan
cccccc
Goran86, Messi je i u Argentini porusio sve moguce rekorde i u svojoj reprezentaciji i na velikim takmičenjima + Argentina nema poraz zadnje 3 godine sa Messijem u timu.
Goran86
@cccccc kakav bočan rekord sta su uzeo sa Arg. Cup Amerike iz 6 pokusaja....pusio po SP gdje mu se golemo siljilo da uzme ali jedan je Maradona u Argentini D10S ostali su mali za nogomet Argentine. 3 godine haman se i ne igra zbog Korone, kakve suplje price
cccccc
Sars33, Messi sa 35 godina ima 5 golova u ligi prvaka + drugi je najbolji asistent lige. A Ronaldo je mogao da dominira jedino u Realu sa svim onim suigracima i bio je dobar u Unitedu ali dok su igrali Nani, Rooney, Giggs, Scholes itd... Sada pokazuje svoje pravo lice i koliko je dobar... U 23 kola Engleske lige on je postigao samo 7 golova iz igre + 2 iz penala. Jel te stvarno nije sramota hvaliti ovakav ucinak Ronalda? Lik igra jednu od najgorih sezona u karijeri. A Ronaldo je u Realu zabio 44 hattricka, a u Juventusu i Junajtedu samo po 1. Samo je ovo dovoljno spomenuti da bi shvati koliko Ronaldo dominira u svakom klubu :) Onakvu statistiku je mogao imati samo u Realu i nigdje više.
cccccc
cccccc
Messi je dobio zlatnu loptu cim je Iniesta otišao iz Barcelone. Iniesta otišao 2018, a Messi dobio zlatnu loptu 2019 :D A Ronaldo bez Modrića? Jedna zlatna lopta u 15 godina karijere bez njega :D
Goran86
@cccccc druze reci Messi ima 35 godina i nema Cavija, Inieste...a kad vec spominjes golove u LP reci nam koliko je golova zabio protiv Cluba Briza tj. Koliko sa penala od 5 golova...ne treba ici dalje i spominjati Rona zabije golove skakvim balvanima igra pa ove sezone xy utakmica odluci sam u 90toj minuti za pobjedu ovog jadnog Uniteda stim da igra u jacoj ligi gdje je Messi zaobilazi u sirokom luku.
Kugla
Lesi u Engleskoj ligi daj Boze da bi dao dva gola pa u Francuskoj nije ustanju da dadne neki gol
Samsung
Prepotentni papci Neymar, Messi i ostala kompanija papaka koji lete za parama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.