Napoli odbio 60 miliona: Koulibaly nije na prodaju
Foto: EPA

Chelsea želi štopera Napolija u svojim redovima

Napoli odbio 60 miliona: Koulibaly nije na prodaju

Špekuliše se da su u Chelseaju spremni izdvojiti i do 60 miliona eura kako bi na Stamford Bridge doveli fudbalera Napolija Kalidoua Koulibalyja. Međutim, čelnici Napolija ne žele prodati Senegalca.

Sjajni štoper se i prošlog ljeta povezivao sa mogućim transferom u Chelsea, ali je umjesto toga Koulibaly odlučio produžiti ugovor sa Napolijem.

Prema informacijama koje donosi Corriere dello Sport, engleski prvak je spreman Napoliju ponuditi 60 miliona eura za Koulibalyja. 

Ipak, čelnici Napolija su odlučni u namjeri da sačuvaju svoje najbolje igrače kako bi naredne sezone pokušali ugorziti dominaciju Juventusa u Seriji A, pa su odbili bilo kakvu mogućnost prodaje Koulibalyja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Senegalac je u Napoli stigao 2014. godine iz Genka, a protekle sezone je zabilježio 28 nastupa za Napoli u Seriji A, te je uspio postići i dva pogotka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi