Navijači Milana nisu sretni: Hoće li se jubilarna hiljadita špekulacija o Donnarummi ostvariti?

Mladog golmana opet sele iz tima

Navijači Milana nisu sretni: Hoće li se jubilarna hiljadita špekulacija o Donnarummi ostvariti?

Italijanski golman Gianluigi Donnarumma trebao bi ovog ljeta po hiljaditi put biti glavna tema transfer špekulacija italijanskih medija.

Iako ima samo 19 godina, Donnarumma se može 'pohvaliti' da su mediji o njemu do sada više pisali nego o nekim fudbalerima tokom čitave njihove karijere.

Naravno, mladi golman je većinom bio predmet transfer špekulacija, a tako je i sada. Naime, kako prenosi Corriere dello Sport, Milan i Chelsea dogovaraju zanimljivu razmjenu u kojoj bi Donnarumma trebao put Londona, a Alvaro Morata u suprotno pravcu.

Iako je ovo trenutno samo špekulacija, svakako da se eventualni ovakav rasplet događaja ne bi svidio navijačima Milana i vjerovatno je da bi njihov klub imao daleko veću štetu nego dobit.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Morata iza sebe ima veoma slabu sezonu zbog koje nije zaslužio ni poziv za Mundijal, a osim toga navijači Milana svakako pamte da je on nekada nastupao za Juventus, pa je samim tim pitanje kako bi bio primljen na San Siru.

S druge strane, Chelsea bi zastigurno zadovloljno trljao ruke, iako je velika nepoznanica zašto bi Plavci uopšte tražili novog golmana obzirom da već imaju Thibauta Courtoisa koji je jedan od najboljih čuvara mreže na svijetu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Nuksi
Tko je pratio Milan i Italijansku ligu prošle godine taj i zna da je Donaruma samo prosječan golman i baš navikan. Bio je direkten krivac za najviše golova od svih golmana u Italiji...
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi