Gospođa potezom na tribinama još je više ponizila komediju od ekipe iz Sheffielda

Fenomenalna scena

Gospođa potezom na tribinama još je više ponizila komediju od ekipe iz Sheffielda

Midhat Šljivak

Sheffield United doživio je pravu sramotu na svom terenu. Ovaj tim je u 6. kolu Premier lige ponižen od Newcastla s nestvarnih 8:0. Koliko su očajni bili govori i scena s navijačicom ovog tima koja više nije mogla gledati meč i našla je drugu zanimaciju.

Sheffield United je osramoćen u 6. kolu Premier lige protiv Newcastle Uniteda. Primili su osam golova pred svojim navijačima koji nisu mogli vjerovati šta se dešava.

Dobar dio njih je i otišao s Bramall Lanea već nakon petog gola u 61. minuti, pa su do kraja propustili totalni kolaps svog tima.

Oni koji su ostali našli su drugu zanimaciju jer više nisu mogli gledati poniženje svog tima. Jedna navijačica je iskoristila preostali dio meča da pročita nekoliko stranica knjige koju je ponijela sa sobom.

Oglasi

Realizator prijenosa ju je lako uočio s obzirom na to da je dobar dio publike već otišao, a ova žena je definitivno najbolje iskoristila vrijeme provedeno na utakmici.

Sheffield United je doživio nezapamćenu bruku. Osam golova u mreži dokaz je da se radi o timu koji nije kvalitet za Premier ligu i nije nikakvo čudo što su nakon šest odigranih utakmica na posljednjoj poziciji s jednim osvojenim bodom.

Ovaj tim je uz Luton i Burnley glavni kandidat za ispadanje iz lige, a s ovakvom igrom nemaju šta tražiti u društvu najboljih engleskih timova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treba napomenuti da je svih 90 minuta u nezapamćenoj katastrofi odigrao reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi