Nunez samo gleda u Kloppa i uzalud klima glavom

Ima veliki problem

Nunez samo gleda u Kloppa i uzalud klima glavom

E. Oštraković

Liverpool ove sezone ne igra niti približno onome kako su igrali u posljednjih nekoliko sezona.

Nikome nije jasno šta se odjednom desilo sa ekipom Jurgena Kloppa, ali predpostavke su da je ekipa previše ovisila o Sadiu Maneu.

Umjesto Manea je doveden Darwin Nunez od kojeg se očekivalo jako mnogo obzirom da je plaćen "masno" i to 100 miliona funti.

Ipak, Nunez još uvijek nije proradio, te iz utakmice u utakmicu ima sve veći teret na svojim leđima jer su očekivanja od njega jako velika.

Ne ide mu ni činjenica da se očekivalo veliko rivalstvo između njega i Haalanda, a napadač Manchester Cityja je trenutno stroj koji niko ne može zaustaviti.

Za sada je Nunez u dresu Liverpoola najviše upamćen po crvenom kartonu koji je dobio u drugom kolu protiv Crystal Palacea.

Pitanje je da li će biti u sastavu u utakmici koju Liverpool igra u Londonu protiv Arsenala, ali on ima ogroman problem sa timskim razgovorima koje vodi Klopp.

Sve je javno priznao u jednoj od posljednjih izjava koje je dao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Istina je. Iskreno ništa ne razumijem tokom timskih govora koje daje Klopp. Kada on završi moram da pitam saigrače šta je rekao", izjavio je Nunez.

Ostaje da vidimo da li će u narednom periodu Nunez početi igrati kako se od njega očekuje i isplatiti novac koji je uložen u njegovo dovođenje.

Top Komentari

Klicko
Kad se sjetim poredili ovog kloca sa halandom HAHAHAHAHAHA.100 miliončića otišlo bolje da su suareza vratili hahahha
3 2
King_Kenny
...fulio si 4 zicera u prvom poluvremenu protiv Rangersa,nije ti tu Klopp kriv,trebas loptu u gol sutnuti,a ne u golmana,valjda to i sam znas bez da ti Klopp kaze...fulas mnogo,ono su 4 gola morala biti...
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi