Od dolaska na San Paolo nije pokazao ništa, sada je došlo vrijeme da ga Napoli proda

Promašaj čelnika italijanskog kluba

Od dolaska na San Paolo nije pokazao ništa, sada je došlo vrijeme da ga Napoli proda

Il Mattino saopštava da će krilni fudbaler Napolija Amin Younes biti prodan ovog januara.

Younes je nekada važio za veliku nadu, skupio je i pet (dva gola) nastupa za reprezentaciju Njemačke, a onda je na ljeto 2018. godine stigao u Napoli i potpuno nestao.

Njemački internacionalac libanskog porijekla je u Napoli stigao iz Ajaxa, ali je od svog dolaska na San Paolo upisao tek 19 zvaničnih nastupa - uključujući i tri ovosezonska.

Younesu nisu pomogle ni povrede, ali su u Napoliju sada konačno izgubili strpljenje. Il Mattino tvrdi da je klub sa San Paola odlučio poslati Younesa na posudbu ili ga prodati u januaru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

26-godišnji fudbaler je za Napoli postigao tri gola i upisao isto toliko asistencija. Najbolje partije je pružao u Ajaxu. Za klub iz Amsterdama je odigrao 100 utakmica, postigao 17 golova i upisao 25 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi