Od najboljeg napadača Češke do Kupa ZDK: Pogledajte sastav Čelika protiv Fortune

Meč se igra na Kamberovića polju

Od najboljeg napadača Češke do Kupa ZDK: Pogledajte sastav Čelika protiv Fortune

E. Čaušević

Da je neko navijačima Čelika prije godinu dana rekao da će svoj klub gledati u najnižem rangu bh. fudbala sigurno da im niko ne bi vjerovao.

Čelik je zbog finansijskih problema odlučio da krene od Kantonalne lige ZDK koja počinje zvanično 22. avgusta.

No, prije toga danas će klub s Bilinog polja odigrati utakmicu Kupa Zeničko-dobojskog kantona i to protiv gradskog rivala Fortune.

Ova utakmica igra se na Kamberovića polju, a poznati su sastavi oba tima. Naravno, sastav Čelika je privukao veliku pažnju, a to se posebno odnosi na Aidina Mahmutovića koji je za nekoliko godina stigao od najboljeg napadača Češke do igranja u Kupu ZDK, te Kantonalnoj ligi što je jasno velika stvar za ovaj klub, ali i za mlade igrače jer je pokazao svoju vjernost najdražem dresu.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Čelik: Sejmen, Popović, Gračić, Ormanović, Piljug, Žuna, Ibraković, Huseinović, Čičak, Džaferović, Mahmutović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Fudo jel te stid? Hoces i sada doci na sjednicu GV i govoriti "narod mora znati", pa mora znati i da Čelik sabotiras.
4 0
Samoiskreno
Fujdo grobaru
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi