18

Komentari (18)

Lavjasingolman
Preljepo za vidjet jos su ljudi i smeće pokupili nakon utakmice svaka njima cast i treba navijati samo za lokalne klubove.
user1582456981
Valjda se pise Medžiđa..?
NKZ1922
Odakle ti ta ideja
user1582456981
Bice da sam to vidio negdje?
NKZ1922
Čuo sam da neki kažu Međeđa, neki Mediđa, ali prvi put čujem Medžiđa. Kako god, pravilno je Međiđa
Zulfikar
Bolje da se zovu Alkosi ili pak Kroneri...
Rastafarian
Šabani bi im bolje pristajalo od Rođeni.
Bavarac1312
Igramo pretposljednji rang fudbala u BiH. Klub za koji igraju djeca iz našeg mjesta i gdje smo jedini tim u cijeloj ligi koji ndma niti jednog plaćenog igrača. Momci se bore za svoje mjesto gdje ih prate ponosni roditelji, rođaci i uživaju u čarima niželigaškog fudbala.
rabodimis
TTV.KenyTB
ne možeš ti to brate levatu objasnit
EmirEmir111
Atromitos
@Bavarac1312 jaci su vuckovacki huligani. Al nema veze, vi ste i dosta mladji. :D skolski
dinass
Zasto ti je nik bavarac umjesto Medjed kad si vec toliko ponosan na svoje mjesto?Sve neke lokal patriote pa se onda poistovjecuju sa evropskim klubovima.Neki dan se 2 levata svadjaju kako mi tj Inter i mi tj Juventus smo igrali bolje ili losije.Pa bolan niko i ne zna u tim klubovima a vi se hocete poklat.Nakgori je onaj idiot Juventino sto ne zna sta bi vise slago ko je i odakle pa jedan dan je Italijan,drugi dan Krajisnik a treci Sibicar.Psihijatrija bubuljicava bez mozga i korjena.
SilaNebeska
Bas ste orimjer toj djeci poslje cete se cuditi sto su i oni postali alkosi
NKZ1922
Da je Medjed zvao bi se dinass
Klicko
@dinass pa i ti drug kad neko kaze nesto loshe o Kristini Penaldo i penal madridu naljutis se,nigdje veze ti je poredjenje
Bavarac1312
@Deniss bolje bi ti stojalo pe*is, realno a ne ko neki.
Ostavi se sine tastature, očigledno nije za tebe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti