Osim o neuspjehu Austrijanci pričaju i o transparentu koji se pojavio među bh. navijačima
Navijači reprezentacije BiH iz svih krajeva Evrope i svijeta jučer su pokorili Beč i napravili su zaista fantastičnu atmosferu na utakmici Austrija - BiH

Nekako se na tribinama zadesio i ovaj baner

Osim o neuspjehu Austrijanci pričaju i o transparentu koji se pojavio među bh. navijačima

Midhat Šljivak

Navijači Bosne i Hercegovine napravili su pravi spektakl na tribinama Ernst Happel stadiona u Beču.

Vođeni navijanjem sa tribina bh. fudbaleri su došli do boda koji im je osigurao prvo mjesto, a atmosfera je bila zaista spektakularna.

Ipak, Austrijancima je najviše pažnje privukao transparent koji se pojavio na tribinama sa bh. navijačima tokom bakljade.

Neko je uspio unijeti transparent navijača bečkog Rapida na kojem su ispisanje riječi mržnje protiv gradskog rivala Austrije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Očigledno se među navijačima naše selekcije našao i jedan vatreni navijač Rapida koji je situaciju maksimalno iskoristio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi