Napustio teren u suzama, prolazi kroz pakao, pa jutros vidio zašto je Juve među najvećim na svijetu

Potez navijača koji će mu itekako značiti

Napustio teren u suzama, prolazi kroz pakao, pa jutros vidio zašto je Juve među najvećim na svijetu

Endin Čaušević

Juventus je sinoć na Allianz stadionu pobijedio Cremonese sa 2:0, ali utakmicu u Torinu obilježile su emotivne scene iz 24. minute kada se Paul Pogba ponovo povrijedio i u suzama napustio teren. Ove sezone prolazi kroz najteži period u životu, ali je jutros dobio dokaz zašto je Juventus jedan od najvećih klubova na svijetu.

Pogba se prošlog ljeta kao slobodan igrač vratio u Juventus nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom, no nakon toga počeo je pravi pakao za njega koji se nažalost još uvijek nije završio.

Francuz je propustio skoro cijelu sezonu zbog povrede, a sada kada se u finišu konačno oporavio činilo se da će upisati barem nekoliko nastupa.

Zaigrao je od prve minute sinoć protiv Cremonesea, no nakon samo 20-tak minuta legao je na teren i počeo plakati. Bilo je jasno da nešto nije u redu i da Pogba nažalost mora da izađe s terena.

Zadobio je novu povredu zbog koje će ponovo biti van terena i sigurno da je za njega ovo najteža sezona u karijeri.

Pogba se pojavio jutros u trening centru Juventusa kako bi obavio dodatne preglede nakon čega će biti utvrđeno koliko će francuski veznjak ovog puta morati da odsustvuje s terena.

Oglasi

Također, iako nije opravdao očekivanja ove sezone Pogba je jutros shvatio zbog čega je Juventus jedan od najvećih klubova na svijetu.

Njega je dočekala grupa navijača ispred trening centra kako bi mu dali podršku i pozdravili su ga aplauzom kada je izašao, a sigurno je da će to Pogbi itekako značiti u ovim treškim momentima njegove karijere.

Iako navijači ne mogu biti zadovoljni svime što se dešava Pogbi nakon povratka u klub i činjenici da ni on nije donosio najbolje odluke samo kako bi igrao na Mundijalu na kraju su pokazali da imaju ogromno srce.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve to su zanemarili i dali su svom veznjaku podršku koja mu je itekako potrebna. Nadati se da će se Pogba preko ljeta maksimalno oporaviti i da će iduća sezona biti mnogo bolja u što ne sumnjamo jer teško je da može gore od ovoga.

Pogba je ove sezone uspio u svim takmičenjima odigrati tek deset utakmica, a na terenu je proveo samo 161 minutu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Najveći po čemu? Prevarama,zrakama poreza kupovinom utakmica i titula? Konkretno nesto
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi