Scholes žestoko kritikovao zvijezdu Manchester Uniteda: "Radit će iste gluposti i sa 35 godina"

Savjetovao šta klub treba da uradi

Scholes žestoko kritikovao zvijezdu Manchester Uniteda: "Radit će iste gluposti i sa 35 godina"

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sinoć su remizirali u gostima protiv Atalante (2:2) u meču grupne faze Lige prvaka.

Crveni đavoli su uspjeli nekako izbjeći poraz u Bergau zahvaljujući Cristianu Ronaldu koji je postigao dva gola.

Ronaldo je gol za 2:2 postigao u 91. minuti i spasio je Manchester United novog poraza. Pojedini igrači Uniteda našli su se na udaru velikih kritika zbog svoje igre, a to se najviše odnosi na Paula Pogbu.

Pogba je odlično otvorio sezonu s nekoliko sjajnih mečeva, a onda ga je Ole Gunnar Solskjaer "preselio" na klupu što je očito poremetilo formu francuskog veznjaka.

Njega je žestoko kritikovao i legendarni Paul Scholes koji je poručio da ne može više da gleda kako Pogba skoro svaku utakmicu pravi iste greške, a to se dešava već nekoliko sezona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Neko treba da razgovara s njim stalno, neko koga on u potpunosti poštuje i ko je iskusniji od njega. On je iskusan igrač, ali i kada bude imao 35 godina pravit će iste gluposti na terenu i to svi sada već znaju. Najbitnija stvar kod igrača je fokus, a njemu misli kao da odlutaju nekoliko puta tokom utakmice", rekao je Scholes i dodao.

"U Juventusu je bilo odličan i zato ga je United i kupio. No, tamo je bio okružen igračima poput Pirla, Chiellinija i Buffona koji su mu govorili šta treba da radi i kako da se ponaša. Nažalost, očito je da mu takav tretman treba dok god bude igrao".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Aj ba ridokosi nastavi jest nozne prste
1 8
Klicko
Pogback
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti