Smijem se, a plače mi se: Urnebesna reakcija Guardiole nakon Benzemine panenke

Majstorija Francuza utišala Etihad

Smijem se, a plače mi se: Urnebesna reakcija Guardiole nakon Benzemine panenke

Endin Čaušević

Manchester City sinoć je u prvom polufinalnom meču Lige prvaka na svom terenu pobijedio Real Madrid sa 4:3.

Na Etihadu smo gledali vjerovatno najbolju utakmicu ove sezone na kojoj smo vidjeli čak sedam golova, te nam to garantuje spektakl i u revanšu koji se igra za sedam dana u Madridu.

U Manchester Cityju mogu sigurno da žale zbog rezultata iako su pobijedili, ali su svjesni da je ta pobjeda mogla biti dosta uzbudljivija.

Građani su u finišu meča vodili sa 4:2 i izgledalo je da Real ne može da se vrati u igru ovaj put, ali potom su gosti uspjeli iz skoro bezopasne situacije da izbore penal.

Loptu na bijelu tačku stavio je Karim Benzema koji je za vikend promašio dva penala protiv Osasune, ali to nije poljuljalo njegovo samopouzdanje da izvede kazneni udarac i u ovakvoj utakmici.

Da stvar bude zanimljivija Benzema se odlučio za panenku i pogodio je za 4:3. Na Twitteru se pojavila i reakcija Pepa Guardiole nakon gola Benzeme.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Španac se nakon takve majstorije jednostavno morao nasmijati, a potom se uhvatio za glavu jer je bio svjestan da rezultat 4:3 ne oslikava baš stanje na terenu i sve te prilike koje je njegov tim promašio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Benzema izvede 40 penala u sezoni,mora biti ekspert u tome.Svaka utakmica minimum 2 penala
7 4
denimen9
Dobar trener, ali daleko od najboljih.
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti