Opet je onaj stari: Pogba na treningu Juventusa ponizio dvojicu saigrača

Sad mu se baš igra

Opet je onaj stari: Pogba na treningu Juventusa ponizio dvojicu saigrača

Edmir Škorić

Paul Pogba je prije desetak dana i zvanično potpisao ugovor s Juventusom.

Francuski reprezentativac nakon šest godina odlučio je da napusti Manchester United i vrati se u Juventus gdje je svojevremeno igrao najbolji nogomet u dosadašnjoj karijeri.

Došao je bez odštete, kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor krajem juna sa Crvenim vragovima.

Pogba je na momente oduševljavao publiku na Old Traffordu, ali dojam je da je često bio nezadovoljan i nezainteresovan i da mu se jednostavno - nije igralo.

Čini se da je po povratku u Torino pun motivacije, a na treningu je pokazao da mu se itekako igra. Francuz je uspio da "ponizi" svoja dva saigrača driblinzima i trenera Maxa Allegrija svakako će da raduje ovakav Pogba.

Paul Pogba otkrio zašto je napustio Manchester United: "Imao sam puno problema!"

Posljednjih šest godina igrao je u Manchesteru i imao je dosta problema s povredama, ali bilo je i drugih stvari koje su ga mučile.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Bio sam u kontaktu s Maxom Allegrijem otkako sam bio u Manchester Unitedu. Dobio sam mnogo ponuda, ali srce je reklo Juventus. Samo sam želio ovaj povratak. Imao smo dosta problema u Manchesteru, povrede, drugačiji treneri, pozicije na terenu", rekao je veznjak.

On će u Juventusu zarađivati osam miliona eura godišnje, koja može doseći i do 10 miliona eura, a to će ovisiti od njegovih nastupa i učinka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Pogba isto da je iz Bosne jbt, cuj ne voli me trener, nisam igro svoju poziciju bla bla, ajde da to Tatar kaže kad se vrati iz inostranstva i razumio bi. Pazi ovo "Sad mu se baš igra" whahahahah. Koja komedija
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi