Poštovanje, šta je to? Ronaldova izjava bi mogla naljutiti Džeku
Juventus je veliki favorit, ali navijači Rome će sigurno imati šta reći Portugalcu

Portugal je djelovao veoma prepotentno

Poštovanje, šta je to? Ronaldova izjava bi mogla naljutiti Džeku

Samir Mlaćo

Juventus će pobjedonosnu seriju pokušati da nastavi u subotu protiv Rome. Radi se o derbiju 17. kola Serie A, a svakako da je Stara dama blagi favorit u ovom meču.

Juventus djeluje zaista kvalitetno, što pokazuje i dosadašnji skor u 16 utakmica - 15 pobjeda i jedan remi. Na drugoj strani, Roma je tek na sedmom mjestu. Cristano Ronaldo je u izjavu za italijanske medije prisjetio je duela sa Romom kada je još bio član Manchester Uniteda.

United je tada slavio 7:1, a sjajni nogometaš djelovao je veoma prepotentno u svojoj izjavi.

"Vodili smo 6:0 i jedan igrač Rome me molio da više prestanem driblati. Neki su čak prijetili da će namjerno povrijediti, priča Portugalac koji će ovom izjavom sigurno izazvati veliki gnjev navijača tima iz Rima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ističe da je tadašnja Roma bila jača od trenutne, ali nastavlja dodatno 'zakuhavati' atmosferu.

"U ovoj Romi nema nikoga s kime bih mogao zamijeniti dres na kraju susreta", samouvjeren je Ronaldo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

meho
Ma nije Dzeko covjek koji ce se s njim nadmetat u tim zajebancijama. Ima i skromnih ljudi.
62 5
MirzaBarucic
Pokusajte pronaci slicnu izjavu najboljeg fudbalera svih vremena, GRANDE MESIJA. Nikada! Covjek normalan u svojim izjavama, ako ih uopste daje, jer izbjegava kamere. Ne stavlja sebe ispred tima, kluba, nikada. Penaldo je nesto sasvim drugo. Da moze, samog bi sebe silovao, koliko je zaljubljen u sebe. FUJ!
53 44

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi