Poznajem igrače iz BiH, želimo napraviti historijski uspjeh

Brazilac Souza nakon potpisa za Mostar SG

Poznajem igrače iz BiH, želimo napraviti historijski uspjeh

Samir Mlaćo

Brazilac Daniel Marinho de Souza prije par dana pojačao je futsal klub Mostar SG, viceprvaka Premijer futsal lige naše zemlje, a on je za sada ukupno šesto pojačanje Mostaraca koji u novoj sezoni očigledno imaju velike ambicije.

Ovaj 31-godišnjak karijeru je počeo u svom Brazilu, a veoma uspješne četiri sezone imao je u Srbiji gdje je nastupao za KMF Ekonomac iz Kragujevca, dok u našu zemlju dolazi iz makedonskog Železarca.

Souza je rođen u Rio de Janeiru, a nastupa za futsal reprezentaciju Makedonije i imao je priliku igrati protiv naše selekcije.

- "Kontaktirao me predsjednik kluba i očekivanja su da možemo da napravimo historijski uspjeh, a to je titula i to su ambicije kluba. Nisam nikada igrao u BiH i ne poznajem kvalitet lige, ali znam da BiH ima dobru reprezentaciju  i znam par igrača. Mislim na osnovu toga da je i kvalitet prvenstva dobar", kazao je Souza za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi