48

Komentari (48)

Zaštita Identiteta
Dobar derbi, realan i rezultat. Lijepa sva 4 gola na stranu što nam je odbrana (Želji) raspad sistema. Evidentno ko je jača ekipa u ovom momentu. Da su im pristojniji navijači pa da im se može titula čestitat, ovako ebaiga.
VelikiMislilac
Plakacete za Amarom
BogatiDijasporac
Nisam navijač nijednog od ova dva kluba, ali je igra Želje za Bogu plakati. Ne znaju tri vezana dodavanja odigrati. Lendrić i Štilić obojica katastrofa. Jedan Mešanović je za njih izmislio fudbal, barem u ovoj utakmici danas. Tužno ali realno. Željina selekcija je jako slabog kvaliteta. Ovo ni Gvardijola ne bi pokrenuo. Sarajevo mnogo, mnogo bolje danas.
emanuelmacron
ako vec postujete sarajvo i zelju ,postujte i slobodu i tc i nece vam se nikad ni priblizit ni borac ni zrinski a ni siroki,a ne zacerate celiku kada mu je bilo najgore pamet uglavu sarajlice.
hzsg
KAKAV KLUB TAKVA I IGRA...!
BogatiDijasporac
@hzsg Bezveze komentar. Ne ide im trenutno, jbg. Sa ovakvim komentarom samo dokazuješ koliko si ograničen.
starigrad
Čitam ove komentare pa ne mogu da vjerujem Nema neke za****n ije. Izgleda da je hordama žao šta se želji dešava. Bordo momci glavu gore i osvojite 3 uzastopnu Titulu. A što se tiče Želje od srca im želim da se od iduće sezone podignu pa da se ganjamo oko prvog mjesta kako smo i naučili.
Sarbit2019
Ja im od srca isto zelim da osvoje Titulu ,ali prve lige Federacije BiH,a da prije toga ispadnu u Kantonalnu ligu i da se vrate u PL 2049 kao Sampioni Federacije.Svakako su im Titule Federalne lige.
mido1921
Seljak vrati se odakle si sljego
user1575395494
E svaka čast za ovakav komentar
user1574859714
Ja vec odavno od srca zelim da tanajevo ne postoji,da se ugase kao sto su trebali prije tana. Bolje titule federacije nego poklonjene.
realista1982
Koliko Para toliko muzike...
Noone
Hebo te onaj ko te dovede... Hahaha
starigrad
Svaka čast Baki i Željkanu. Čim su čuli da je Koševo pripalo Sarajevu odmah su došli na Naselje sa obrazom. Donijeli su 3 boda i Titulu. Aferim
Kugla
Seljo je kanta za nabijanje
vence
Ovo nije ni d od derbija...a kako ce i biti kada, ne znam..mislim da u obje ekipe nema 4 igraca iz omladinskog pogona i iz Sarajeva...a mislis da Pejovic, Zec, Oremus i ostali znaju sta je derbi i sta znaci izgubiti od komsija? Ne znaju, majke mi.. Oni vec sada postavljaju slike na instagram i haštagaju...
user1574859714
Vec odavno nije derbi a nece ni biti dok ne budu igrali djeca ponikla u oba kluba.
Manager
Tako je ! Nedajte im plate još 6 mjeseci !
SrednjaBosna
Navijam za Sarajevo ali mi je zao Zelje. Ljudi slave stogodisnjicu a imaju najgoru sezonu, nije im lahko.Vise srece drugi put ali ne protiv nas. Idemooooo
C.Banks
Aj tinks Željo plejs veri gud frst period of gejm, bat Sarajevo paniš as vit tu gols. Aj em sori for plajers dej hev not mani
Kugla
Sta ima Englez
C.Banks
Ja koliko znam Baka je postao englez nakon utakmice Petah Tikva-Zrinjski
anga
Baka proklinje dan kad je potpiso ugovor ?
unioni
Svaka cast i zasluzeno ste pobijedili, Baku ostaviti za iducu sezonu neka otjera ovu gamad i nove "pametne" igrace dovesti.
Manager
Tako jee ! I novim igračima isto ne davati plate !
BlueBoys
VOLIM TE ŽELJOOOO!
Ende
Ja volim Sarajevo , ali Zelji od srca zelim da uvijek bude drugi ako smo mi prvi. Zeljo se mora dici i dici ce se aBd.
Hamza123456789
@Ende hvala brate,gradu trebaju dva jaka kluba,derbi nije derbi ako je protivnik slab u svim segmentima,aBd dici cemo se i osvajat cemo titule,mn je draze da osvoje Sarajevo,pa i Velez,nego Borac.Sretno i uzmite tu titulu.
NorthSide
Baka ništa ti kriv nisi, ovo ti je najveći promašaj u trenerskoj karijeri.
Mujci
Baku ostaviti,ŠMINKERE RASTJERATI zajedno sa Cerićem
Manager
I ni slučajno igračima plate davati ni iduću sezonu ! Dosta im je što igraju za Amarov Željezničar !
Zmiugaloma
Manager sta to ti glumis dosado ****m ti sve po spisku is osmanskog carstva do danasnjeg Dana majku ti ****m
Mujci
A zasto da im daju platu????Pa i ne treba im dati,11 tekmi bez pobjede.Trebaju oni da plaćaju Želji sto mu blate ime
Kugla
Zmiugaloma ja vjerujem da si ti dobro skolovan
Zmiugaloma
Jesam prika moj dobri, samo ovakvim provokatori me izbace is takta. Itekako mi je drago da je Sarajvo dobilo da Borac ne uzme uz pomoc sudija, ali ovo nasladjivanje tudjom mukom, hajde malo **** ih i sve na isti nacin komentar koga ne bi ovakav debil iznervirao, umjesto da gledamo na Sarajvo I Zelju kao nase timove jer to I jesu, mi bi uvijek pisali po svojoj braci, s kojim cemo danas sutra aBd na branik nase djedovine ...
Kugla
Moram se sloziti stobom i ako nisam simpatizer Zelje
starigrad
Zmijugalina. Željo će se dići od idućeg kola. Ovo ozbiljno mislim. Vidjećeš da će Željo dobiti i Širokog i šugavog Borca a možda i Zrinjskog. Bezobrazno je Želju stalo.Bolesnik sam Sarajeva i bićemo opet Šampioni ABD. Nek Želju krene to želim zaista od srca. Poz.
pjanke.sa
@Zmiugaloma buraz ti prstis od nekakve pismenosti a pises mi bi a ne bismo…de malo se skoncentrisi. Ja isto mislim ko brat @starigrad da ce Zeljo doci sebi. Ali Baka je velika fula.
starigrad
To brate Pjanke Mubarek su Dani. Treba posrnulim pomoći ako ništa moralnom podrškom. Pobjedili smo a Želji zelim od srca sve pobjede do kraja prvenstva.
Zmiugaloma
Hahahahahaahahah dobar dobar.....
BHFanataic
Kao neko ko poštuje oba kluba ova pobjeda Sarajevu ništa ne znači ako budu ponavljali igru iz prethodnih utakmica tako da smiriti se što prije jer Borac ne smije biti šampion. Sa druge strane Željo nema šta da radi igrači su moralno dno plus plata nisu primili jedino što može spasiti ovu sezonu jeste uzeti Borca na Grbavici i tjt.
Hare1946sa
Svaka čast na komentaru.Sve je moglo otići u drugom smjeru da nije mali Djokanovic blokirao na 0-0 onu 100% priliku.
pjanke.sa
@Hare1946sa jasta brate bas bi bilo sranje da je Stilic dao onaj gol. Sreca pa ga je mali pratio. Mali ce biti veliki igrac i velika prodaja vidjeces.
nedoni46
Bravo Vinko za Zinedina, zna momak igrat lopte samo kondicije jos malo i to je to.
bistrik87
bit ce on tip top vjeruj mi
SeoRusilac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.