Prodaju svoju veliku zvijezdu kako bi mogli kupiti Džeku?

Fenerbahče ne odustaje

Prodaju svoju veliku zvijezdu kako bi mogli kupiti Džeku?

E. Škorić

Svako ljeto sa sobom donosi "more" špekulacija, a kako se sezona bliži kraju, one su sve intenzivnije.

I bh. reprezentativac Edin Džeko svakodnevno se povezuje sa raznim klubovima, a sada se u turskim medijima pojavila priča da ga (ponovo) želi dovesti tamošnji velikan Fenerbahče.

Momčad iz Istanbula željela je Edina i prošle godine, ali sada je navodno vodstvo Fenera spremno da dovede 34-godišnjeg golgetera uz pomoć svoje zvijezde i prvog strijelca Vedata Muriqija. Kosovskog reprezentativca već izvjesno vrijeme traže razni evropsko velikani, a Fener je spreman da ga proda za 20 miliona eura i od toga novca bi potom krenula u realizaciju transfera bh. napadača.

Džeko bi tako dobio priliku da u Istanbulu vjerovatno okonča svoju bogatu karijeru. No, za sada su to, ponovićemo, glasine koje ionako često bivaju nedovoljno argumentirane i sve se završi na tome kako je Džeko nečija želja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu se Džeko počeo povezivati i sa Interom, u čijim redovima je umalo završio zimus, ali za sada Dijamant pokazuje veliku lojalnost Romi i nije ni čudo što nosi kapitensku traku i što ga na Olimpicu smatraju jednim od simbola kluba, iako je tu svega pet godina.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nermo
Da znate dzeku znali bi da on tamo nikad ne bi isao, nikad on nece zavrsit u fenerbahce
2 0
Mele
Ako je lud, ostavice Rim i otici, za koju godinu, mozda Arabija, , Usa, ok ali dok je cijenjen u Romi, ne treba da ide...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi