Gotovo je: Milan donio odluku o sudbini Radeta Krunića

Tvrde mediji iz Italije

Gotovo je: Milan donio odluku o sudbini Radeta Krunića

Esmer Oštraković

Dugo je već aktuelna priča o odlasku Krunića iz Milana, a kako prenose italijanski mediji upravo to će se desiti u januarskom prijelaznom roku.

Naime, Krunić je prošlog ljeta bio na meti dva kluba, a to su Lyon i Fenerbahče, međutim ostao je u ekipi Milana.

Čini se da je za sve bilo dosta bolje da je uprava ovog kluba dopustila reprezentativcu Bosne i Hercegovine da promijeni sredinu.

Krunić se u proteklom periodu nije nametnuo kod Piolija, te čelnici Milana smatraju da je najbolje da bude prodat u januaru.

Tako su obnovljeni pregovori sa Fenerbahčeom jer uprava Milana smatra da su oni još uvijek zainteresovani za dovođenje Krunića.

Oglasi

Ukoliko se tvrdnje italijanski medija ispostave tačnim Krunić će od januara postati novi saigrač Edina Džeke, Dušana Tadiča, te Dominika Livakovića.

U Milan je Krunić stigao 2019. godine iz Empolija, a u dresu ovog kluba odigrao je 137 utakmica i bio je prvak Italije u sezoni 2021./2022.

Nedavno se izvinjavao navijačima Bosne i Hercegovine zbog poraza od Luksemburga

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Rade Krunić, nedavno se nakon očajne partije naše reprezentacije protiv Luksemburga odlučio izvinuti navijačima.

"I mi igrači i navijači smo očekivali više. Sigurno smo svi zajedno razočarani. Moramo od nečega krenuti, da dignemo samopouzdanje koje je poljuljano, pa smo očekivali svi više. Tokom kvalifikacija smo igrali sve lošije i lošije, ovo danas je bila jedna od lošijih partija u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Loše smo otvorili meč, primili gol iz prve prilike i to je unijelo nesigurnost. Mi nećemo odustati, iako nemamo šansi u kvalifikacijama", rekao je Krunić.

Naša reprezentacija će danas saznati protivnika u baražu za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Njemačkoj.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi