Ranieri govorio o povredi Džeke: Sve ću vidjeti danas i sutra...

Hoće li Dijamant zaigrati protiv Genove?

Ranieri govorio o povredi Džeke: Sve ću vidjeti danas i sutra...

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko doživio je povredu zgloba na jednom od posljednjih treninga Rome, a trener Vučice Claudio Ranieri govorio je na današnjoj press konferenciji o tome.

Roma u nedjelju navečer igra vrlo bitnu utakmicu u Seriji A protiv Genove u gostima. Ovaj susret bi mogao biti odlučujući kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona, a Roma bi ga mogla odigrati bez prve napadačke uzdanice, Džeke.

Ipak, Ranieri kaže kako još uvijek ne zna hoće li Dijamant biti spreman za meč.

"Imam još dva treninga da to odlučim. Nadam se da će danas i sutra moći da normalno trenira", poručio je Ranieri.

Inače, Dijamant na posljednja dva susreta nije uspio da zatrese mrežu protivnika pa će možda upravo meč protiv Genove biti prava šansa za prekid malog golgeterskog posta.

Utakmica između Gonove i Rome na rasporedu je u nedjelju od 18.00 sati.

Kako je porodica Džeko proslavila 1. maj: Edin 'glavni' za roštiljem

Džeko se vrijedno sprema za izazove koji očekuju Romu do kraja sezone, a prije dva dana je sa svojom porodicom obilježio 1. maj - Međunarodni praznik rada.

Porodica Džeko je uz roštilj odlučila da se odmori, a Amra Silajdžić Džeko je putem Instagrama poručila.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada niste u Sarajevu morate se snalaziti", napisala je Edinova supruga.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi