Registruj se u Mozzartu, preuzmi bonuse i iskoristi najveće kvote na svijetu

Kec protiv Dortmunda i dvojka protiv Utrechta su današnji promo koeficijenti

Registruj se u Mozzartu, preuzmi bonuse i iskoristi najveće kvote na svijetu

Endin Čaušević

U mjesecu septembru registruj se bilo koji dan na MOZZARTBET.BA i uz verifikaciju naloga osvoji 50 besplatnih spinova I 10 rundi na brojevima. Prilika koju ne smiješ propustiti kao I najveće kvote koje Mozzart ima svaki dan.

Kladionice Mozzart vam i danas pomažu, nudeći dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti. U pitanju su ona Dortmunda protiv Hoffenheima u Bundesligi, kao i ona Utrehta u okršaju sa Fortunom Sittardom u holandskom prvenstvu.

DORTMUND - HOFFENHEIM (PETAK, 20.30 h), KEC 1.75

Borussia Dortmund je u četiri Bundesligaške utakmice ostvarila tri pobjede i jedan poraz. Pod Milionerima su stradali Leverkuzen (1:0), Freiburg (3:1) i Hertha (1:0), a jedini kiks Dortmunda je bio kod kuće protiv Werdera iz Bremena, iako je vodio sa 2:0 i na kraju poražen (2:3). Hoffenheim je u četiri kola postigao isti učinak kao i njihov predstojeći rival. Hoff je u prvom kolu prvenstva izgubio na gostovanju od Borussie Monchengladbach rezultatom 1:3. Kasnije je ekipa Andre Breitenreitera uspjela da se oporavi i ostvari tri uzastopne pobjede. Među gubitnicima su bili klubovi kao što su Bochum (3:2), Leverkuzen (3:0) i Augsburg (1:0). Impresivno je da su posljednje dvije utakmice plavo-bijeli bez primljenog gola.

FORTUNA SITTARD - UTRECHT (PETAK, 20.00), DVOJKA 2.20

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Fortuna je i prije početka sezone smatrana jednim od kandidata za ispadanje iz Eredivisie, ali je malo vjerovatno da su navijači očekivali da će se klub od samog početka konsolidirati na dnu tabele. Tim sa Sittarda je sezonu počeo porazom od Ajaxa od 2:3, nakon čega su uslijedila dva uzastopna poraza od Twentea (0:3) i Cambura (1:4). Uslijedila je promjena trenera Sjors Ultea, ali je i privremeni strateg Jeroen Schepens izgubio prvi meč na čelu tima -1:2 od Herenveena - čvrsto ukorijenjen na posljednjem mjestu na tabeli. Ove sezone Utrecht se definitivno kladi na plasman u evropska takmičenja, ali početak se pokazao neuspješnim. Počevši od dva remija protiv RKC-a (2:2) i Cambura (0:0), Hank Fraser je vjerovatno očekivao da će tim napraviti iskorak, ali se dogodilo suprotno. Klub je naizmjenično poražen od Emena i Ajaxa, pa je tako pao na 15. mjesto na tabeli.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.