Lewandowskog ismijavaju vlastiti navijači - "Ovo je bilo amaterski"

Užasna partija

Lewandowskog ismijavaju vlastiti navijači - "Ovo je bilo amaterski"

Midhat Šljivak

Poljska je remijem protiv Češke (1:1) ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo, a nakon ove utakmice na žestokom udaru javnosti u ovoj zemlji je napadač Barcelone Robert Lewandowski. Mnogi smatraju da je njegovo vrijeme prošlo i ismijavaju 35-godišnjeg napadača zbog onog što je radio na terenu.

Robert Lewandowski je izgledao očajno na terenu u odlučujućoj utakmici reprezentacije Poljske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Češke (1:1).

Poljacima je u ovom duelu igrala samo pobjeda. Međutim, do nje nisu došli i jednim osvojenim bodom su neuspješno okončali kvalifikacije za plasman u Njemačku.

Nakon ovog duela Poljaci ismijavaju najveću zvijezdu Roberta Lewandowskog. Napadač Barcelone odigrao je katastrofalan meč, jedan od najslabijih u reprezentativnom dresu.

Na terenu je sve izgledalo katastrofalno. Lewa se nije sastavio s loptom, izgledao je poput zalutalog amatera koji igra svoje prve minute u ozbiljnoj utakmici.

Oglasi

Čak ga i Poljaci ismijavaju. Objavili su kompilaciju njegovih poteza na društvenim mrežama i nakon ovog nastupa je izvjesno da bi Lewandowski mogao veoma brzo napustiti nacionalni tim.

Poljaci imaju šansu da se kroz baraž plasiraju na Euro, no s ovakvim nastupima neće imati čemu da se nadaju u martu naredne godine.

Lewandowskom je sinoćni nastup bio 144. u dresu poljskog nacionalnog tima, a dosad je postigao 81 pogodak.

Poljski napadač je očigledno u padu forme. Dosta je i navijača Barcelone koji nemaju previše povjerenja u Lewandowskog i nadaju se da bi klub mogao dovesti nekog mlađeg napadača.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Lewa je u dresu katalonskog velikana ove sezone odigrao 14 utakmica i ima učinak od osam golova i četiri asistencije.

Top Komentari

Realno01
Ovaj čovjek drugi najplaćeniji igrač Barce,tuga i žalost!!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi