Sadio Mane se prvi put pojavio u opremi Bayerna, Nijemcima neobičan njegov outfit

Senegalac u Minhenu, čeka se potpis

Sadio Mane se prvi put pojavio u opremi Bayerna, Nijemcima neobičan njegov outfit

Edmir Škorić

Senegalski reprezentativac Sadio Mane definitivno prelazi u Bayern iz Minhena.

Mane je danas avionom doputovao u Minhen i ubrzo će zvanično biti predstavljen kao veliko pojačanje aktuelnog prvaka Njemačke.

On je nakon finala Lige prvaka i poraza od Real Madrida čelnicima Liverpoola saopštio da želi da ide nakon šest godina, te je odmah pristao na uslove koje mu je ponudio Bayern. Nekoliko ponuda su Bavarci slali na adresu Liverpoola, a tek iz trećeg pokušaja postignut je dogovor.

Očekuje se da će transfer u Bayern iznositi oko 35 miliona eura, a Mane će s Bavarcima potpisati ugovor na tri sezone.

Sada je po prvi put procurila fotografija Manea u opremi Bayerna, a objavio ju je njemački novinar Philipp Kessler, dok je Senegalac davao autograme prisutnima.

Oglasi

Prilikom samog dolaska na aerodrom u Minhen Mane je privukao ogromnu pozornost, a također je njemački Bild posvetio jedan tekst o njegovom načinu odijevaja. Naime, Mane je stigao u tradicionalnoj odjeći iz njegove domovine, u takozvanom senegalskom kaftanu.

No, to je vjerujemo najmanje važno, navijače najviše raduje što je igrač poput Manea stigao i svakako će sada biti značajno povećane Bayernove šanse u borbi za trofej u Ligi prvaka, a o prvenstvu u Njemačkoj da ne govorimo...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Želite li da se kladite na sve sportske događaje i da uživate u najvećim kvotama? Posjetite Volcanobet i odaberite najbolje tikete za sebe!

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BHparola
Kako se vidi na njemu, da ne voli kamere i paznju, to je prava osoba
6 1
Mowzilla
Cuj cudno im sto je dosao u tradicionalnoj nosnji. Kamo srece da jedan bh. igrac dodje u takvoj na potpis, a ne u poderanim hlacama kao neki pena. Jos sve usko, lafo brendirano, pa se cudimo sto nam igraju kao gejevi i balerine. Maneu sve najbolje, cuvaj se ti tamo njihove tradicije...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi